SUPER SZKOŁA (1) To się nazywa profesjonalne szkolenie, robiłem w Rondobis kat. C i E, obie... Rafał Piotr Długosz - najlepszy instruktor ! (1) Rondobis to naprawdę świetna szkoła ! Osobiście miałam szczęście jeździć z... Karolina POLECAM! (1) Po 3 miesiącach przerwy w jednej szkółce przeniosłem się do rondo bis. Kat. B... Bartek
Maciej - opinia (1) Zdałem prawo jazdy kat. C , D + kwalifikację na przewóz rzeczy i osób.... Maciej MOTOCYKLIŚCI . (1) Serdecznie witam wszystkich motocyklistów . tych co mają i tych co chcą mieć... ADRIAN Tadeusz Szlendak-Mistrz (1) Profesjonalnie i z jajem :))) Zdałam za pierwszym razem!!! Dziękuję i gorąco... Martyna podziękowanie (1) Mając za sobą kurs w śmiesznej' schole 'i nie zdając sześć egzaminów... asia super!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo fajno prowadzone wykłady, jazdy z p. Jacą polecam! Zdane:D bolek Serdecznie polecam!!! (1) Zdałem za pierwszym razem dzięki Panu Piotrowi :) Bardzo miły i potrafi... Darek Duży PLUS:):) (1) Egzamin mam 13 lipca w piątek,wcale nie pechowy.Podchodzę do niego kolejny... Agnieszka Tylko w tym Centrum Rondo-Bis (1) Polecam tą szkołę ...... A szczególnie Pana TADEUSZA za spokój , opanowanie... Patrycja Polecam!!! (1) 27.03.2012 zdałam za pierwszym razem!!! Bardzo dziękuje mojemu instruktorowi... Sylwia M. POLECAM!!! (1) Prawo jazdy kat. B-automat zdałam za drugim razem (za 1. stres był... Kasia B. Profesjonalny instruktor (1) Miałam przyjemność bycia kursantką instruktora Pana TADEUSZA SZLENDAK Każda... Renata Polecam! (1) Bardzo kompetentna kadra. Zdałem za pierwszym razem dwie kategorie (C i C+E)... Paweł W. OSK godny Polecenia!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin za drugim razem. Pierwszy oblałam , ponieważ nerwy... M ;) Polecam Pana Piotra!! (1) Korzystałam z nauki jazdy u Pana Piotra i dużo się nauczyłam, piłuje;) ale... Wanessa Właściwi ludzie na właściwym miejscu :) (1) Po słabym szkoleniu podstawowym u lokalnej konkurencji ("W" w Rumi) i trzech... Mateusz kat.C (1) Super!!! Zdałem za drugim podejściem(moja wina!) Pozdrawiam instruktora Artura. Piotr Polecam! (1) Wszystkim serdecznie polecam tę szkołę. Na wykładach informacje przekazywane... Magda B.