NAJLEPSZY INSTRUKTOR (1) Chciałabym polecić Szkołę Nauki Jazdy Rondo Bis w Rumi a w niej NAJLEPSZEGO... Ela ZDAŁAM! (1) Bardzo dobra szkoła! Polecam wszytskim, super cierpliwy instruktor Pan... Ania Karta motorowerowa ;D (1) Bardzo polecam te szkołe ;) Wszystko w miłej atmosferze z humorystycznymi... JA
moje prawo jazdy:) (1) serdeczne podziękowania dla Rondo Bis w zakresie szkolenia i nauki... Robert Ś. Zdałam:D (1) na 10000% polecam tą szkołe. długo zdanie prawka było dla mnie katorgą ale... Asia :) Już druga kategoria (1) Pół roku temu robiłam kurs na B1.Jeździłam z panem Piotrem T i dużo się... ANGELIKA RONDO BIS RUMIA NAJLEPSZĄ SZKOŁĄ!! (1) Bardzo dziękuję i polecam szczerze tę Szkołę, profesjonalne podejście... Agnieszka jestem juz kierowcą (1) Odbyłem w tej szkole kurs kat B1, Mój instruktor pan Zbyszek wykazał się dużą... Majk pan Marek! (1) Dziekuję szkole Rondo Bis za odpowiednie przygotowanie mnie do kursu na prawo... Monika szkola godna polecenia (1) polecam jazdy z p. Darkem, bardzo fajne zajecia teoretyczne, pani w biurze... Kamila Gorąco polecam!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy planują zdać egzamin na prawo jazdy. Miła obsługa... ZUZA SUPER SZKOŁA (1) To się nazywa profesjonalne szkolenie, robiłem w Rondobis kat. C i E, obie... Rafał Piotr Długosz - najlepszy instruktor ! (1) Rondobis to naprawdę świetna szkoła ! Osobiście miałam szczęście jeździć z... Karolina POLECAM! (1) Po 3 miesiącach przerwy w jednej szkółce przeniosłem się do rondo bis. Kat. B... Bartek Maciej - opinia (1) Zdałem prawo jazdy kat. C , D + kwalifikację na przewóz rzeczy i osób.... Maciej MOTOCYKLIŚCI . (1) Serdecznie witam wszystkich motocyklistów . tych co mają i tych co chcą mieć... ADRIAN Tadeusz Szlendak-Mistrz (1) Profesjonalnie i z jajem :))) Zdałam za pierwszym razem!!! Dziękuję i gorąco... Martyna podziękowanie (1) Mając za sobą kurs w śmiesznej' schole 'i nie zdając sześć egzaminów... asia super!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo fajno prowadzone wykłady, jazdy z p. Jacą polecam! Zdane:D bolek Serdecznie polecam!!! (1) Zdałem za pierwszym razem dzięki Panu Piotrowi :) Bardzo miły i potrafi... Darek