RONDO BIS GÓRĄ:-) (1) Bardzo,bardzo i to bardzo polecam Rondo Bis.Jestem osobą która zdała za... Małgorzata Kunikowska Pan Tadeusz (1) Super instruktor polecam wszystkim ,wytłumaczy, nauczy ,konkretny ,zdałem... Andrzej Wierszyk (1) Swego czasu śmigałem Punciakiem, Z mym instruktorem Piotrem - wojakiem*. Z... Mateusz Twaróg
RondoBis (1) Nikt za ciebie nie wrzuci jedynki. Nikt za ciebie nie ruszy pod górkę. Nikt... Jakub Roś Polecam pana Sławka Studzińskiego! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy.Jeszcze raz dziękuję miłym panią w... Pati Piotr Tkacz (1) Polecam pana Piotr Tkacz jego podejscie i cierpliwość sprawiła że zdałam polecam HANNA Pan Tomek the best!!! (1) Moją przygodę z Kursem na Prawo Jazdy miałam niestety wątpliwą przyjemność... Mo Monica Wiosenne szaleństwo w Rondo Bis - konkurs (1) Ten, kto poznawał tajniki jazdy samochodem w "RONDO BIS" w mig... Dariusz Wojciechowski Rondo Bis!!!!!! (1) Naprawdę spoko szkoła nauki jazdy. Obsługa na wszystkich etapach... Paweł Wrotkowski Kat. C , kat. C+E oraz kwalifikacja (1) Jak najbardziej polecam!!! Miła atmosfera , dobry sprzęt a także plac... Kamil Chojnacki Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Zaczynałam kurs jak... Magda Polecam (1) Gorąco polecam ten ośrodek szkolenia. Jestem bardzo zadowolona z mojego... Diana Foltyńska C , C+E , (1) Uczciwie robią swoją robotę . Bezproblemowe zdanie egzaminu w Pord. Artur Polecam (1) Polecam wszystkim ośrodek rondobis, uczą naprawde rzetelnie, robiłem u nich... Paweł Witek Polecam RONDOBIS (1) Witam! Mogę z czystym sumieniem polecić ośrodek rondobis! Począwszy od kursu... Paweł Witek KWALIFIKACJA WSTĘPNA PRZYSPIESZONA DLA KAT. C, C+E (1) NAJLEPSZY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW JAKI ZNAM.PEŁEN PROFESJONALIZM,MIŁA... Damian Wierzbowski najlepsza (1) Do egzaminu podchodziłem 5 razy! Dopiero za szóstym razem i wyjeżdżeniu 5... Dominik RONDO BIS! TU ZDASZ NA 100% !!!! (1) Szkoła warta polecenia! Zdałam za pierwszym razem dzięki pomocy super... Agnieszka Najlepszy instruktor PIOTR DŁUGOSZ (2) Jeśli uważasz, że urodziłaś/eś się po to by jeździć, a kurs prawa jazdy to... Karolina AKacper - opinia (1) Polecam szkole Rondo Bis ! Bardzo mila obsluga, instruktorzy bardzo cierpliwi... AKacper