Zdecydowanie POLECAM! (1) Miałem kurs finansowany przez UE i nie wiem jak z cenami w OSK-ach, ale warto... Wrzesion Naprawdę polecam !! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług oferowanych przez to szkołę jazdy,... Robert NR 1!!! (1) Gorąco polecam wszystkim szkołę Rondo Bis w Rumi. Przemiła i niezwykle... Magda K.
Arek - opinia (1) Naprawdę dobra szkoła. Miła obsługa w biurze. Wykłady też spoko konkretne na... Arek Polecam (1) Bardzo dobry osrodek szkoleniowy. Obluga jak i kontakt z klientem na bardzo... Marek Serdecznie polecam! (1) Bardzo polecam Pana instruktora Piotra Dlugosza :) Świetnie wytłumaczy,... Monika .... (1) najlepsza szkoła jaką znam,polecam instruktora Pana Zbyszka-cierpliwy i... Monika Hebel SUPER (1) Ceny przystępne, szkolenie w bardzo fajnej atmosferze i do tego w miarę... Ania Polecam kurs weekendowy (1) Polecam lekcje weekendowe z p. Edkiem. Elastyczne terminy, miła atmosfera,... Łukasz polecam (1) polecam instruktora Wojtka rewelacyjny instruktor cierpliwy i spokojny duzo... patrycja Agnieszka Rozmysłowicz - opinia (1) Wszystkim Waćpanom i Waćpannom spieszę donieść o wydarzeniu nadzwyczajnym,... Agnieszka Rozmysłowicz RONDO BIS GÓRĄ:-) (1) Bardzo,bardzo i to bardzo polecam Rondo Bis.Jestem osobą która zdała za... Małgorzata Kunikowska Pan Tadeusz (1) Super instruktor polecam wszystkim ,wytłumaczy, nauczy ,konkretny ,zdałem... Andrzej Wierszyk (1) Swego czasu śmigałem Punciakiem, Z mym instruktorem Piotrem - wojakiem*. Z... Mateusz Twaróg RondoBis (1) Nikt za ciebie nie wrzuci jedynki. Nikt za ciebie nie ruszy pod górkę. Nikt... Jakub Roś Polecam pana Sławka Studzińskiego! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy.Jeszcze raz dziękuję miłym panią w... Pati Piotr Tkacz (1) Polecam pana Piotr Tkacz jego podejscie i cierpliwość sprawiła że zdałam polecam HANNA Pan Tomek the best!!! (1) Moją przygodę z Kursem na Prawo Jazdy miałam niestety wątpliwą przyjemność... Mo Monica Wiosenne szaleństwo w Rondo Bis - konkurs (1) Ten, kto poznawał tajniki jazdy samochodem w "RONDO BIS" w mig... Dariusz Wojciechowski Rondo Bis!!!!!! (1) Naprawdę spoko szkoła nauki jazdy. Obsługa na wszystkich etapach... Paweł Wrotkowski