Szkolenie Rondo bis (1) Najlepsza szkoła z jaką miałem do czynienia zrobiłem u nich dwie kategorie... Łukasz Ariel - opinia (1) Szkoła jazdy rondo biś w pucku bardzo super szkoła wykłądy są bardzo pomocne... Ariel super szkoła jazdy (1) miła obsługa , fajne dziewczyny :) wysoki poziom nauczania , wykladowcy... wujcio Pawcio
opinia (1) Oceniam na 6 gdyż zdałem za pierwszym razem. nauczono mnie wszystkiego co... Artek Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis (1) Po ukończeniu kursu w wyżej wymienionej szkole nauki jazdy, mogę z ręką sercu... Kursant Polecam w 100%! (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Wykładowcy 1klasa. Zajęcia prowadzone... Fobciak Polecam RONDOBIS :) (1) Serdecznie polecam RONDOBIS! Są rewelacyjni :) Panie w biurze bardzo miłe i... Asia K. najlepszy instruktor:JACEK WIŚNICKI (3) Po wyjeżdżeniu z panem jackiem wszystkich godzin zdałem bez problemu za... robert Szkoła godna polecenia!!!! (1) Oceny mówią same za siebie,ale postaram sie krótko uzasadnic.Obsluga na... Adam kurs doszkalający (2) krótko mówiąc szybko , tanio , profesjonalnie ... Jerzy Z. - Gdynia. Świetna szkoła !!! Polecam :) (1) Gorąco polecam wybór nauki w Rondobis !!! Zdałam dzięki wspaniałemu... Daria SUPER SZKOŁA JAZDY!!! (1) Wspaniali instruktorzy. Bardzo miłe panie z biura. Wszyscy bardzo... Bogusia B O M B A !!!! KAT. C (1) Witam, wczoraj zdałem egzamin państwowy na kat C z pozytywnym wynikiem :D... Seba Szkolenie praktyczne (1) Skorzystałem z usług doskonalenia techniki jazdy na motocyklu. Po... Tomasz polecam kategoria c, c+e (1) Polecam weekendowe szkolenie kategorii c oraz c+e z panem Edkiem. Egzamin... Grzegorz POLECAM! (1) Gorąco polecam tą szkołę, uczą solidnie i profesjonalnie. a Pan ZBYSZEK to... WGWGWG POLECAM :) (1) Rondobis oceniam na ocenę celującą. Miła i fajna obsługa, dobrze prowadzone... MK OSK GODNY POLECENIA. (1) Kat C - żaden problem nawet dla kogoś, kto pierwszy raz usiadł za kierownicą... Jacek Gorąco polecam (1) Brak zastrzeżeń co do obsługi i kontaktu z każdym z pracowników. Wszyscy... Michał NAJlepsze SZKOŁA (1) Zmieniałam instruktora 2 razy . Pan Darek to świetny człowiek .Pozwolił mi... Paulina