Pan Radek:) (1) Polecam Rondo Bis!!! Jeździłam z Panem Wojtkiem i Radkiem oby dwoje godni... Sabina Pan Marcin Stiefel (1) Bardzo polecam Rondo Bis w Rumi. Dzięki cierpliwości i dokładności... Magda Gorąco polecam! (1) Wykłady bardzo ciekawie prowadzone, instruktor trochę marudny, naprawdę... Zielona :)
Instruktor Tadeusz Szlendak (1) To jest jeden z najlepszych nauczycieli nauki jazdy . Spokojny , inteligentny... Małgorzata Polecam szkołę RONDOBIS! (1) Wybrałam szkołę Rondobis w Pucku i był to dobry wybór. Chciałam podziękować... Klaudia Mega Polecam!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy a szczególnie mojego instruktora... Sylwia Szybko.Skutecznie i na temat :) (1) Kurs zrealizowany szybko, przyjemnie i co najważniejsze z efektem. Na teorię... Lucyna POLECAM SZKOŁĘ RONDOBIS JAKO NR 1 W TRÓJMIEŚCIE! (1) Właśnie zdałam egzamin za 1 razem!! i muszę swoje ogromne podziękowanie... Iza Rondo bis super! (1) Polecam szczerze Rondo bis, kompetentne panie w biurze wszystko wytlumacza,... Adam Polecam Rondobis! (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom szkołę Rondobis. Pod względem... Ania Polecam (1) Polecam wszystkim Rondobis. Wykłady świetnie przygotowują do egzaminu... Rafał Polecam ! (2) Polecam wszystkim szkołę Rondobis a w szczególności instruktora p.Darka za... Mateusz L.Radek (1) Polecam szkołę Rondobis, w szczególności instruktora pana Radka, który swoją... Mateusz Instruktor Jacek Wiśnicki (1) Przede wszystkim część teoretycznie była z bardzo kompetentnym Panem,... Iwona Skoczek Z całego serca polecam!! (1) Polecam ośrodek szkolenia Rondobis. Jestem bardzo zadowolony z jakości... Przemek Rynkiewicz Pan Marcin (1) Na lepszego instruktora chyba nie mogłam trafić! Pan Marcin zawsze wszystko... kama☆ Polecam (1) Jest to już mój drugi kurs przeprowadzany w tym ośrodku. W 2011 była to... Łukasz Rondobis opinia (1) Polecam Rondobis każdemu kto chce szybko i bez stresu zdać prawo jazdy.Ja... Barbara Polecam (1) Witam. ukończyłem kurs, wszystko było ok. czasami długi okres oczekiwania na... Michał Dobra renoma jak najbardziej zasłużona (1) Jako obecnie już świeżo upieczony kierowca, który kompletnie przeszedł... Michał