Paulina - opinia (1) Gorąco polecam Instruktora Pana Jacka Wiśnickiego. Jeździłam z nim jak... Paulina Pan Michał Marszałek (1) Panie w biurze super.No i genialny Instruktor Pan Michał Marszałek,którego... Monika pozytyw (1) Teoria świetnie prowadzona, profesjonalna nauka jazdy p.Dariusza, do tego... kasia9
Najlepsza szkoła jazdy :) (1) Polecam serdecznie kurs w Rondobis, obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta... Marta Polecam (1) Gorąco polecam. Miłe panie w biurze, sprawnie przeprowadzona teoria. Egzamin... Radek kurs prawa jazdy (1) W ośrodku robiłem już dwie kategorie C i CE . Szczególnie chciałbym polecić... Bartek Polecam wszystkim! (1) Najlepsi instruktorzy kat. B pan Marcin Stiefel i pan Michał Marszałek!... Emilia Polecam (1) Serdecznie polecam szkole Rondobis a w szczególności instruktora Pana... Rafał Profesjonalizm przedewszystkim (1) Szczerze polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondo Bis. Pan Tadeusz Szlendak... Asia- szczęśliwa posiadaczka pra Pozytywny (1) Nauka jazdy motocyklem to sama przyjemność jaka trafiła mi się w ostatnim... Zakręcony Sprawnie i profesjonalnie (1) Szczerze polecam, wszystko od samego początku wyglądało dobrze. Bardzo... Tomek POLECAM (1) Gorąco polecam RONDO-BIS ! Najlepsi instruktorzy, a zwłaszcza Pan Ireneusz... Klaudia D Z czystym sumieniem POLECAM (1) Mogę długo wymieniać: miła i pomocna obsługa biurowa, sposób nauczania... Kasia N. Serdecznie polecam!!! (1) Serdecznie polecam instruktora pana Darka. Jestem bardzo zadowolona z lekcji... Sara Gorąco polecam! (1) Z całego serca mogę polecić RondoBis. Zajęcia teorytyczne przebiegły w bardzo... Karolina Chcecie zrobić prawko? To polecam te szkołę z czystym sumieniem! (1) Do kursu zdecydowałem się przystąpić w sierpniu bieżącego roku. Długo... Tomek G. POLECAM (1) Serdecznie wszystkim polecam szkołę jazdy RondoBis. Bardzo dobra szkoła,... Dorota Polecam! (1) Polecam ośrodek RondoBis, bardzo mila atmosfera, instruktorzy bardzo... Mariusz :) (1) Na prawdę polecam. Poziom nauki wysoki, instruktorzy uprzejmi. Weronika Serdecznie polecam naukę w RondoBis! (1) Jak najbardziej polecam, umiejętności przekazania wiedzy przez instruktorów... Michał