Jola - opinia (1) Instruktor - Tadeusz Szlendak - polecam Spokojny, wymagający, ale cierpliwy... Jola Jan - opinia (1) Bardzo profesjonalne nauczanie i wszystko przebiega sprawnie miła... Jan Izabela - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Rondobis. Szczególne podziękowania dla p. Czesława.... Izabela
Polecam (1) Wykłady ciekawe, które przygotowały mnie do egzaminu tak że prawie nie... Oskar Sylwester - opinia (1) Jako osoba, która robiła prawo jazdy bardzo długo i z różnymi... Sylwester Egzamin zdany za pierwszym razem - super (1) Rondo bis - najlepsza firma i ludzie którzy przygotowują Cię do egzaminu.... Paulina [Rondobis Puck] Świetny OSK (1) Miła i szybka obsługa w biurze oraz świetni instruktorzy: osobiście polecam... Dawid Instruktor Tadeusz Szlendak (1) Dlaczego wybrałem tą szkołę ? Z polecenia i opinii moich kolegów . Polecono... Mateusz Super szkoła (1) Bardzo fajna szkoła, w dobrej lokalizacji. Polecam Pana Tadeusza jako... Eric Rewelacja (1) Najlepsza szkoła w okolicy. Robiłam kurs w Rumi, wszystko sprawnie, szybko,... Iwonka Polecam! (1) Zajęcia w Rondobis oceniam bardzo pozytywnie! Szczególnie chcę polecić pana... Julia Negatywnie o OSK Rondobis (1) Witam, a ja zdecydowanie nie polecam tej szkoły jazdy. Robiłem kurs na kat.... ~ja Wspaniała szkoła i jeszcze wspanialszy instruktor (1) Witam. Oceniam szkołę Rondobis na 6 z duuużym plusem, wspaniała obsługa,... Anka t.zw. rzep - opinia (1) Jacku Oleński... Czuję sie zobowiazana do wyróżnienia Twojej osoby. Dzieki... t.zw. rzep Polecam (1) Polecam gorąco tą szkołę, wysoki poziom, dopasowane godziny do kursanta i... Kamil Polecam ! :) (1) Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Jestem bardzo zadowolony.... Przemek Szczerze polecam Rondobis i P. Tadeusza Szlendak (1) Po kilku nieudanych egzaminach praktycznych sprzed wielu lat, postanowiłam... Agnieszka Polecam (1) Polecam. Dużo się nauczyłem, choć wziąłem same jazdy. Polecam szczególnie... KK Polecam Rondobis Puck :-) (1) Prawo jazdy zdałem za pierwszym razem :-) Chciałbym podziękować Panu... Marcin Rachau Pan Michał Marszałek - najlepszy instuktor (1) Podeszłam do egzaminu na prawo jazdy po kilkuletniej przerwie i nieudanych... Ilona