Piotr - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta od momentu rozpoczęcia kursu, zarówno na... Piotr Zuzia - opinia (2) Jak najbardziej polecam! A w szczególności polecam instruktora Pana Jacka... Zuzia Agnieszka - opinia (1) Bardzo pomógł mi Pan Jacek Chrabąszczewski. Bardzo wyrozumiały i cierpliwy... Agnieszka
nikola - opinia (1) Dzisiaj nareszcie odebrałam mój wspaniały dokument uprawniający prowadzenie... nikola Magda - opinia (1) Profesjonalna obsługa. W momencie zwątpienia instruktor Pan Jacek... Magda Anna - opinia (1) Świetna szkoła! Polecam każdemu, któremu zależy na profesjonalnym podejściu... Anna Bartłomiej Zmorski - opinia (1) Bardzo polecam i cieszę się że mogłem jeździć z Panem Jackiem... Bartłomiej Zmorski Monika - opinia (1) Polecam pana Janusza Literskiego. Człowiek konkretny, zna sie na rzeczy. Po... Monika Katarzyna Hebel - opinia (1) Polecam rondo bis Najlepsi instruktorzy Pozdrawiam Pana Adama Irka Dawida Katarzyna Hebel Aleksandra - opinia (1) Polecam. Nigdy nie było problemu, kontakt bardzo dobry. Z instruktorów bardzo... Aleksandra Lidzbarska - opinia (1) Polecam szkółkę! Miałam jazdy z instruktorem Jackiem Chrabąszczewskim i byłam... Lidzbarska Anna Maruszewska - opinia (1) Dzięki panu Jackowi Chrabąszczewskiemu zdałam egzamin państwowy za pierwszym... Anna Maruszewska Izabela - opinia (1) Świetne przygotowania do teorii jak i praktyki. Mogę z przyjemnością polecić... Izabela Klaudia Bojke - opinia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tą szkółkę, trafiłam na najlepszego... Klaudia Bojke Coś w tym jest :) - opinia (1) Z kursu jestem bardzo zadowolony, wielkim czynnikiem który się do tego... Coś w tym jest :) Szymon - opinia (1) Bardzo dobra i solidna obsługa. Polecam pana Czesława ponieważ uczy bardzo... Szymon Adrian - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, Serdecznie polecam instruktora Pana Jacka... Adrian Aleksandra - opinia (1) Szkoła godna polecenia!!!! Instruktor Pan Janusz Literski spokojny,... Aleksandra Robert - opinia (1) Świetna szkoła jazdy!!! Super obsługa, jazdy wyjeżdżone w ekspresowym tempie.... Robert Bartosz Szeląg - opinia (1) Rondo Bis jest bardzo dobrą szkołą jazdy. Przede wszystkim polecam... Bartosz Szeląg