Zuzanna - opinia (1) Świetna szkoła, ze świetnym instruktorem. Pan Jacek Chrabąszczewski, wszystko... Zuzanna Patrycja - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy jaką jest Rondo Bis. Cały kurs przejeździłam z... Patrycja Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Rondobis a w szczególności instruktora Pana... Agnieszka
Kasia - opinia (1) Rewelacyjna szkoła, świetni instruktorzy. Polecam szczególnie Pana Tadeusza,... Kasia Diana - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście, szczególnie polecam instruktora Pana... Diana Patrycja - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę RONDO-BIS oraz jazdy z Panem Jackiem... Patrycja Madzia - opinia (1) Rondobis jesteście wspaniali, bardzo dziękuję p.Irkowi oraz p.Dawidowi za... Madzia Anetta - opinia (1) Polecam wszystkim Szkołę Jazdy Rondobis", a w szczególności pana Jacka... Anetta Mateusz - opinia (1) Witam Miałem przyjemność po raz kolejny skorzystać z oferty oks Rondobis. Tym... Mateusz Iza - opinia (1) Kurs praktyczny rozpoczęłam 10 lipca, a już 30 września zdałam pozytywnie... Iza Magdalena K. - opinia (1) Najlepszy instruktor w Polsce Pan Jacek Chrabąszczewski! Cierpliwy i... Magdalena K. Magda - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę i instruktora p. Jacka. Pełen profesjonalizm,... Magda Jacek - opinia (1) Wykupiłem jazdy w celu przygotowania do egzaminu po utracie Prawka za... Jacek Izabela - opinia (1) Polecam szkołę jazdy "Rondobis". Panie w biurze bardzo życzliwe i pomocne.... Izabela Michał - opinia (1) Super, mega profesionalizm, instruktor mega cierpliwy i profesjonalny jestem... Michał Dawid - opinia (1) Zostałem bardzo dobrze przygotowany na egzamin przez pana Tadeusza Szlendaka... Dawid Krzysiek - opinia (1) Witam. Robiłem kurs na prawko "A". Obsługa biur w Gdyni i Rumi świetna - z... Krzysiek Piotruś - opinia (1) Jak Rondobis to tylko Pan Tadeusz Szlendak. Cierpliwy i dokładny człowiek, do... Piotruś ludziknap - opinia (1) Pełen profesjonalizm ! Rzetelne podejście do tematu, wszystko wyjaśnione w... ludziknap Anna Ł - opinia (1) Profesjonalnie podejście oraz bardzo miła obsługa. Polecam instruktora... Anna Ł