Najlepsza Szkola Jazdy (1) Chciałabym bardzo podziękować mojemu Instruktorowi Michałowi Marszalek za... Jolanta ocena (1) witam chciałabym pozdrowić Pana Jacka Wiśnickiego za super nauke za przemily... weronika Super (1) Chciałbym polecić Pana Zbigniewa, który dał mi dużo niezbędnych wskazówek jak... Roland P
Miło będę wspominać :) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług rondo bisu nie zamieniłabym na żadną inną... Iza POLECAM SZKOŁĘ RONDO BIS JAKO NR 1 W TRÓJMIEŚCIE! (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy a szczególnie moich instruktorów... Halina Jestem na TAK (1) Nic dodać, nic ująć. Najlepsza szkoła. Zapisałam sie w innej szkole, ale... Aneta Justyna - opinia (1) Chciałabym wszystkim bardzo serdecznie polecić instruktora Pana Jacka... Justyna Rondobis (1) Zdalam jazdy za 1 razem . Polecam Pana Zbyszka J. Jest super dobrym... Paula RondoBis - Pan Czesław jest the best! (1) Chciałem podziękować serdecznie szkole RondoBis! W szczególności chciałem... Bartosz Najlepsza szkółka! (1) Bardzo polecam Rondobis! W szczególności pana Marcina Stiefel. Miła atmosfera... Magdalena Brać i się nie zastanawiać! (1) Nie będziesz żałował swojego wyboru tak jak ja. Wykłady teoretyczne zawierały... Maciej jak najbardziej polecam rondobis w Rumi (1) Z całego serca polecam tą szkółkę, zostałam bardzo dobrze przygotowana,... Paulina Rondobis na ocenę celujący (2) Sposób szkolenia jaki oferuje Rondobis jest na naprawdę wysokim poziomie.... Wojtek Polecam, instruktora pana Puorta Tkacz. (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki na motocykl kategorii a. Polecam wszystkim... Wojtek Polecam! (1) Polecam naukę jazdy Rondo bis, a szczególnie Pana Zbigniewa Jankowskiego.... Monika opinia (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę rondobis Rumia, egzamin zdany za 2 razem,... EM Prawo Jazdy kat. D (1) Uczyłem się z Maciejem na kat. D i jestem mega zadowolony. Jazdy są w... Bartek Prawko B+E (1) Korzystałem z biura w Kościerzynie. Obsługa bardzo profesjonalna, na... Łukasz Doskonale (1) Zacznę od tego, że szkołę wybierałem jeszcze przed osiemnastką bez żadnych... Daniel Labudda :) (1) Pan Darek Matusiak to świetny nauczyciel, dzieki niemu zdalem za pierwszym i... Maciej