Egzamin zdany za pierwszym razem - super (1) Rondo bis - najlepsza firma i ludzie którzy przygotowują Cię do egzaminu.... Paulina [Rondobis Puck] Świetny OSK (1) Miła i szybka obsługa w biurze oraz świetni instruktorzy: osobiście polecam... Dawid Instruktor Tadeusz Szlendak (1) Dlaczego wybrałem tą szkołę ? Z polecenia i opinii moich kolegów . Polecono... Mateusz
Super szkoła (1) Bardzo fajna szkoła, w dobrej lokalizacji. Polecam Pana Tadeusza jako... Eric Rewelacja (1) Najlepsza szkoła w okolicy. Robiłam kurs w Rumi, wszystko sprawnie, szybko,... Iwonka Polecam! (1) Zajęcia w Rondobis oceniam bardzo pozytywnie! Szczególnie chcę polecić pana... Julia Negatywnie o OSK Rondobis (1) Witam, a ja zdecydowanie nie polecam tej szkoły jazdy. Robiłem kurs na kat.... ~ja Wspaniała szkoła i jeszcze wspanialszy instruktor (1) Witam. Oceniam szkołę Rondobis na 6 z duuużym plusem, wspaniała obsługa,... Anka t.zw. rzep - opinia (1) Jacku Oleński... Czuję sie zobowiazana do wyróżnienia Twojej osoby. Dzieki... t.zw. rzep Polecam (1) Polecam gorąco tą szkołę, wysoki poziom, dopasowane godziny do kursanta i... Kamil Polecam ! :) (1) Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Jestem bardzo zadowolony.... Przemek Szczerze polecam Rondobis i P. Tadeusza Szlendak (1) Po kilku nieudanych egzaminach praktycznych sprzed wielu lat, postanowiłam... Agnieszka Polecam (1) Polecam. Dużo się nauczyłem, choć wziąłem same jazdy. Polecam szczególnie... KK Polecam Rondobis Puck :-) (1) Prawo jazdy zdałem za pierwszym razem :-) Chciałbym podziękować Panu... Marcin Rachau Pan Michał Marszałek - najlepszy instuktor (1) Podeszłam do egzaminu na prawo jazdy po kilkuletniej przerwie i nieudanych... Ilona Najlepsza Szkola Jazdy (1) Chciałabym bardzo podziękować mojemu Instruktorowi Michałowi Marszalek za... Jolanta ocena (1) witam chciałabym pozdrowić Pana Jacka Wiśnickiego za super nauke za przemily... weronika Super (1) Chciałbym polecić Pana Zbigniewa, który dał mi dużo niezbędnych wskazówek jak... Roland P Miło będę wspominać :) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług rondo bisu nie zamieniłabym na żadną inną... Iza POLECAM SZKOŁĘ RONDO BIS JAKO NR 1 W TRÓJMIEŚCIE! (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy a szczególnie moich instruktorów... Halina