na Bornholm (7) Cześć, wybieram się z przyjaciółmi na Bornholm, oczywiście po dopłynięciu... Agy Go well go HEL! (3) Witam! Czy ktos wie, czy wzdluz Polwyspu Helskiego zbudowano juz droge... ROZKROCK Help... (7) Witam! Moze doradzilby mi ktos, co zrobic z oslonka (tym kawalkiem plastiku... Pablo
Trasa rowerowa nasypem kolejowym Miastko - Lębork (2) Czy ktoś z Was jechał tą trasą, na ile jest przejezdna, jakieś opinie? Może... Mike Mongoose NX 7.5 (7) Czy jest na forum uzytkownik "bika" zbudowanego na w/w ramie? Szukam opinii... Kornik Szukam opini na temat rowerów Giant (7) Czy ktoś wie czy warto inwestowac pieniadze w taka rame Mario Serwis w Osowej (7) Hey Czy ktos moglby polecic jakis serwis rowerowy w Osowej gdzie moznaby... Kornick Serwis rowerowy (6) Jaki serwis rowerowy moglibyście polecić w trójmieście ? Dużo jeżdże swoim... Speed skoki (3) Mam leaderfoxa maxx, i nie umiem jadąc nic przeskoczyć, bardzo dużo razy... Look Wyprawa na Bornholm (1) pare dni temu narodzila sie w mojej glowie idea wyjazdu rowerem na Bornholm.... Piotrrek hamulce typu V z równoległym prowadzeniem (5) jak poprawiaja modulacje, rownomiernosc zuzycia klockow (zwiekszenie... keton Jak pleść na 4 krzyże ? HELP (7) Prosiłbym o wytłumaczenie jak pleść na 4 krzyże (najlepiej ze jakimiś... kolo lewe ramie korby (2) Potrzebne lewe ramie korby 175 mm na kwadracie klasy Deore(lub wyzej) lub... wojtek Kawa przed duzym wisilkiem (8) Jak wiadomo kawa pobudza organizm. Czy jednak wskazane jest wypicie kawy... Nocturna Wypożyczalnie rowerow (2) Szukam wypozyczalni rowerow w Trojmiescie. Bede wdzieczna za jakiekolwiek... Asia rowerek... ;] (6) witam all :) wiem, ze pewnie bylo duzo takich tematow i pewnie nudno sie je... ShAKuR RAMA KARBONOWA (1) poszukuję pilnie ramy karbonowej nowej lub używanej Treka ELite 9,8 rozmiar... Krzysztof Bike Tour Gdynia - Chylonia (6) Ma ktoś jakieś fotki z tej imprezy ??? Jak tak to walcie z nimi na... nurek skąd róznica między 26", a 28" (5) Witam, Jestem właśnie po trzydniowej trasie. Jechałem na rowerze z kołami... Jurek Neonowe wentylki (4) Witam Kto widzial w akcji takie cos jak neonowe wentylki ? Dla nie... IT_wawa