Lance Armstrong Foundation (1) Mam do Was(osob zwiazanych z kolarstwem) pytanie. Czy bylibyscie w stanie... żeton Karta rowerowa (5) Gdzie najlepiej zdać egzamin na kartę rowerową i ile to kosztuje? Paweł długość łańcucha??? (8) Byłabym niezmiernie wdzięczna za informację jak zmierzyć, czy łańcuch nie... mandarka
II Rajd Szlakiem Chmielu I Wikliny 5-7 wrzesień 2003 (1) Zapraszamy wszystkich na II Rajd Szlakiem Chmielu I Wikliny który odbędzie... KTR_SZARKA Hopka...? (9) No więc tak - umiem stójkę, ale nie wiem jak zadziałać na moją maszynkę, żeby... Alek Wyprawa rowerowa do Danii przez Szwecje cd.. (1) *********************************************************** cd.. Witam.. w... YaRo scierzki rowerowe (9) witam wszystkich amatorow i zawodowcow dwoch kulek!! Pragne sie podzielic... topol merida kalahari 550? (3) czy zakup meridy kalahari 550 jest rozsadny? czy moze cos innego kupic za ta... Tempest SKRADZIONY TREK (2) 18.06.2003 pomiedzy 13:30 a 15:45 skradziono z budynku sanatorium Helios w... Mariusz Babki na rowerach (13) Witajcie "babki". Spotykam dziewczyny i kobitki - rowerzystki na innych... Xulime No bikerzy. Coś dla ducha. (3) La Piasta Kręcisz korbą góra dół, najeżony bieżnik kół. Asfalt toczy w... Iksteriusz Bagażnik samochodowy do rowerów (1) Gdzie mogę zakupić bagażnik do rowerów do Seicento (na dach)? Gdzie jest... Laszpa pożyczcie rower! (1) Cześć wszystkim! Piszę pierwszy raz i mam nadzieję że mi pomożecie. A... chemiczka Ludzie pomóżcie! (2) Cześć Sporo jeżdżę rowerem a gdy jeżdżę szybko to się dużo pocę. Nie ubieram... zziajany giant XtC850 (4) witam kupiłem rower gianta na tarczowych hamulcach hydraulicznych i mam... coti Giant Terrago - dwa pytania (6) Witam! Dwa dni temu kupilem Gianta Terrago (2003) i jestem z niego bardzo... Pablo Co wybrać? (20) Słuchajcie --poniżej czyatłem poniższego posta o TREKACH i rowerkach do 1700... IVANS czarny szlak (12) ostanio postanowiłem znaleźć "te wszystkie" bajery co podobno znajdują się... sqlim Rama do Dualu (2) Czy ktos mi poleci rame do OSTREGO katowania (skoki itd) tak do 900zl.......... DANGEROUS MC's Rowerem do Irlandii (2) Witajcie. Założyłem prywatne forum na stronach gazety o IRLANDII. Oto adres... wyspiarze