WC - 5 zł dla klientów z zewnątrz (2) Jak w tytule. Widząc dziś tę informację na drzwiach toalety nie miałem już... woland "Urozmaicanie" menu = windujemy ceny, niech barany płacą.. (1) Jakiś czas temu wybraliśmy się z rodziną do Rucoli, gdzie... RZYTtoaster Rozczarowanie (1) Planowałam wizytę w restauracji rucola dosc długo, nadarzyła sie okazja i... Natalia
Naprawde warto !! (1) Tak więc w końcu postanowiłem odwiedzić Rucolę w Krzywym Domku a mając w... Tatar Pełna satysfakcja (1) Nie wiem jak inne potrawy, ale ja wybrałam kurczaka la rosso - smak lekko... Wiesia Polecam (1) Lokal godny polecenia. Dania wykwintne. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Do... Ewa Oaza dla podniebienia! (1) Razem z mężem i synkiem trafiliśmy przypadkiem na restaurację, kiedy... Ania i Wojtek Groupon - potwierdzam jak poprzednicy - oszustwo (3) Jestem stałym klientem Rucoli, przynajmniej do tej pory. Rozczarowanie ofertą... exea SUPER!!! (1) kto tam nie był jeszcze niech pędzi...... lucyna było pysznie i miło! (1) Smaczne jedzonko, świetnie doprawione, pyszne winko, bardzo fajny kelner i... Lucyna Bylo pysznie! (1) Bylam z przyjaciółka, która nie je mięsa i produktów z mleka. Ja natomiast... O. Para chcaca miło spędzić czas - opinia (1) Oczarowani pierwsza wizyta pokusilismy się z chłopakiem o kolejna i spotkało... Para chcaca miło spędzić czas Jeszcze tu wrócę. (1) Bardzo miła i sympatyczne restauracja z dużym wyborem dań i profesjonalna... Wojtek Wspaniały lokal! (1) Pyszne jedzenie,świeże składniki najwyższej jakości,dopracowane kompozycje... Hans WARTO (1) tym razem dużymi literami WARTO i jeszcze raz WARTO przyjść zobaczyć zjeść... rEne Rucola to jest to (1) Ponieważ byłam miłośniczką wszystkich trzech Rucoli (teraz z konieczności -... aga Restauracja na najwyższym poziomie! (1) Jestem osobą, która miała okazję pracować z mistrzami kuchni hinduskie przez... Nat Klimatycznie :) (1) Bywałam w Rucoli w starej Olwiie, jednak ta restauracja mnie bardzo... Magda do naszych Gości (5) Chcielibyśmy podziękować wszystkim naszym Gościom, którzy nadal nas... Kuba Maj i Lila Hresiukiewicz Bezczelne oszustwo, żenujace miejsce i obsługa (1) Bywaliśmy tam wielorotnie, ciagle wracajac wabieni unikalnym smakiem... Maciek