Profesjonalizm (1) Sprzedaż mieszkania przeprowadziłam z panią Anitą. Bardzo szybko transakcja... Ewa Serdecznie Polecam! (1) Polecam serdecznie Panią Ewę! Jest serdeczną i uprzejmą osobą, która w... Małgorzata Prądzinska Dla nas jedyne i najlepsze Biuro Nieruchomości (1) Opis Biura Nieruchomości Russjan jest kwintesencją tego, co oferuje. Oboje z... Agata Jachimowicz
Profesjonalizm i szybkość (1) Profesjonalna obsługa i co istotne bardzo szybka.Współpraca z Panią Anitą... Ireneusz Tucholski profesjonalnie (1) Firma sprzedawała moje dwa lokale i zrobiła to szybko, zachowując... Jacek Highly Recommended. (1) Ms. Jola Bakalarska is just wonderful! I simply cannot say enough about how... Peter Chamerski Polecam (1) Polecam Biuro Russjan, a w szczególności Panią Ewę Jabłońską-Nabayaogo, która... Krystyna Polecam (1) Profesjonalni i rzetelni. Pani Monika dysponowała dla mnie czasem o każdej... MM Profesjonalnie! (1) Rzetelność, zaangażowanie i wysoki profesjonalizm pośredniczki p. Jolanty... Zadowolona Klientka Bardzo profesjonalna firma (1) W pełni polecam firmę Russjan, a w szczególności panią Jolę Bakalarską, która... Sebastian Wysoki profesjonalizm i niezawodnosc (1) Bardzo polecam firmę Russjan , profesjonalizm i szybka ocena potrzeb... Marzena Opinia (1) Dziękuję Pani Ewie Jabłońskiej za profesjonalną obsługę i rzetelne podejście... Danuta z Sopotu bardzo dziękuję. (1) Polecam agencję nieruchomości Russjan. Agent z którym pracowałem... Piotr Natalia (1) Bardzo polecam firmę Russjan , profesjonalizm pierwsza klasa pomoc ze strony... Natalia Ewa (1) Obsługa profesjonalna, pomoc znakomita, polecam:) Ewa Skuteczny pośrednik (1) To już nasza trzecia transakcja z Panem Markiem (dwa razy sprzedaż i raz... Magnolka Powodzenia (1) Barzdo fachowo i bardzo konkretnie, w przyjaznej i madrej atmosferze. Uklony... Jacek Polecam (1) Mieszkanie sprzedane błyskawicznie, na każdym kroku mogliśmy liczyć na pomoc... Dominik Beata Kochańska - opinia (1) Obsługa profesjonalna,oferta fantastyczna, pomoc znakomita Beata Kochańska profesjonalni i skuteczni (1) Jestem pod wrazeniem profesjonalnej pomocy i wysokiej jakosci swiadczonych... monika