Marek Russjan (1) Nieoceniona okazała się pomoc przy wynajmie mojego mieszkania w Sopocie,... Michał Piotrowicz Mistrz pośrednictwa! (1) Panie Marku - po prostu bardzo dziękuję. Pana profesjonalne podejście do... Dominika Profesjonalizm i bogata oferta (1) Jestem wieloletnią klientką biura, bardzo profesjonalna obsługa oraz... Aneta
PROFESJONALIZM (1) Obsługa bardzo propfesjonalna, fachowe doradztwo, genialne oferty,... Izabela Pełen profesjonalizm !!!!!!!!!!!! (1) Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta , bardzo miła obsługa , super... Artur Szwed w 100 % profesjonaliści (1) Współpraca z Panem Markiem uświadomiła nam jaka jest rola pośrednika... marta Maciej z Sopotu - opinia (1) Jestem wymagającym i wyczulonym na jakość obsługi klientem. Doceniam wszystko... Maciej z Sopotu Profesjonalizm i doskonałe wyczucie potrzeb klienta (1) Poszukiwaliśmy lokalu na hostel w Sopocie od blisko roku, więc mieliśmy... Iwona Rusińska Zadowolona i pozytywnie zaskoczona (1) Mieszkam w Sopocie. Kupiłam już niejedno mieszkanie i współpracowałam z... Anka Polecam (1) Naprawdę fachowe i pełne zaangażowania wsparcie. Pani Iwona kompetentna i... Mateusz