Rybakówka

Restauracje

Gdańsk, Bytowska 5

Pychota (1) Dawno tak pysznego łososia z grilla nie jadłem. Przyjadę jeszcze na niego,... Grzegorz Było miło i smacznie (1) Wow! polecam byłam wczoraj Ten pstrąg z pieca to istna rewelacja .Miła... ewa.jackowska @wp.pl Polecam Bardzo Bardzo (1) Obsługa jak najbardziej zadawalajaca. Klimat świetny! Baseny z żywymi rybami... Klienta 98
Polecam wszystkim! (1) Obsluga fenomenalna! Wszystkie Panie mile, sluzace pomocom w doborze rybki.... Daria Super miejsce (1) Jestem częstym gościem tego lokalu i muszę przyznać , ze jest to jedna z... Krystyna kiedyś polecałem znajomym, teraz szczerze odradzam (1) smaczny sandacz, którego zawsze miałem w pamięci odszedł w niepamięć i teraz... Minus nie polecam (1) nie polecam.cena carpaccio 119 zl, kotlet z dorsza 50 zl. o godz 12.20 na... kasia Nie polecam (1) Jakość potraw bardzo przeciętna a ceny wygórowane, jak na zwykłą smażalnię.... Kotycja Wielka szkoda bo bywało przepysznie (1) Zaczne od tego ze jadam tam od 2013 roku i lubiłem tam wycieczkowac z powodu... Adrian odradzam (1) Pierwsza nasza wizyta i ostatnia. Ryba w grubym cieście ociekała tłuszczem,... kalinka Przykre ale prawdopodobnie jakość przeszła w ilość . . . (1) Rybakówka była wyspą dobrej jakości na tle wszystkich restauracji tego typu... max7755 Bardzo pyszna rybka (1) Polecam obiadek w Rybakówce, zawsze świeża rybka z patelni, z pieca czy z... Martyna rozczarowanie :(, nie polecam (1) Znamy tę restaurację od 2012 roku. Przyjeżdżamy do niej na obiad dość często... Beata Rewelacja (1) Jak juz sie tam trafi pierwszy raz to juz sie wraca jak bumerang :) jedzenie... Sylwia Polecam bardzo! (1) Bardzo fajne miejsce na obiad po spacerku w pobliskim lesie. Wyśmienite rybki... Agnieszka Przestrzegam przed tym lokalem oraz naciąganiem klientów (1) Wybraliśmy się w niedzielę 02 sierpnia na spacer po Dolinie Radości. Po... Michał Oryginalne miejsce, w niesamowitym miejscu! SMACZNIE (1) Odwiedziliśmy Rybakówkę będąc na wakacjach w Gdańsku. Polecili nam ją znajomi... Olga Tymolek - opinia (1) Bylam dzis z mezem i synem.czuje sie oszukana.wiem ze ryby sa drogie ale... Tymolek Nie polecam (1) Byłem tam dziś z żoną i znajomymi. Cena dania z surówką, bez napoju, to... MK Bardzo nie polecam! (2) Byliśmy dzisiaj z żona i dzieckiem. Obsługa średnia. Frytki zimne.Ryba Moja... Piotrek