Rybakówka

Restauracje

Gdańsk, Bytowska 5

Tłusto i drogo- ogólne rozczarowanie (4) Wstąpiliśmy po spacerze w Dolinie Radości. Wystrój szału nie robi, ale i nie... jestemzosia Nie polecam (1) Byłam po raz pierwszy i ostatni.Do dania nie mam zastrzeżeń, ceny wysokie ale... Wiesława Nie polecam ! (1) Byłem jadłem i żałuję ! Andrzej M.
ocana (1) Jestem u Was co niedziele i bardzo jestem zadowolona z jedzenia obsługi i... foczka smacznie ale brzydko (1) bałagan, brak gustownego urzadzenia wnętrz, ogólny chaos i nieład szkoda, bo... Ewa Ryba wyśmienita (1) Rybki, które otrzymaliśmy, były przepyszne jak zawsze. Serdecznie polecam to... Anka Najlepsza ryba w Trójmieście (1) To miejsce ma parę rzeczy, które mogą wkurzać (chociaż mi specyficzny sposób... Miś bzdzis Miejsce godne polecenia! (1) Każdy tylko narzeka zamiast samemu się przekonać. Byłam, zobaczyłam i mogę z... Justyna pachnie prlem -- nie polecam --strasznie drogo jak na zwykłą smażalnie (1) JEDZENIE WYDAWANE JAK NA SZKOLNEJ STOŁÓWCE BEZ KLIMATU JAKIEGOKOLWIEK --... SMAKOSZ ogromne rozczarowanie (2) Same jedynki niestety - za całokształt! Ryba nie wątpię, że była świeża, ale... marta jedzenie dość smaczne, ale drogo! (2) Jedzenie smaczne, ale bardzo drogo, tym bardziej, że wydaje się, że... Goś oszukują na wadze (2) Zamówiliśmy zupę rybna na wynos. Porcja taka w menu miała mieć 0,5 ml. Ale... klient Beznadzieja rodem z PRL (1) Brak zasięgu telefonicznego, słabe Wi-Fi. Po przyjechaniu na miejsce... Wiesław Wspaniałe miejsce (1) Pyszne jedzenie, szczególnie polecam filet z dorsza. Wojtek Rosanna (1) 1.Ceny ryb wygórowane 2. Ryba z pieca soczysta /wzięłam pstrąga-smaczny/... Rosanna SUPER MIEJSCE (1) Ryba przepyszna!!! Izabela Jakie ceny? (1) Orientuje się ktoś na jakie koszty trzeba się przygotować przychodząc tutaj... Piotr Ogolna porażka (3) na rynku z pewnoscia taniej , ale to jeszcze mozna bylo przebolec najgorszym... rozczarowany Drogo i bardzo przecietnie (2) Ryba podana jak w podrzednej skazani, a cena to 50 zł za danie - jakby drogo.... Chris polecam! (1) Smacznie, domowo, rybka pyszna godna polecenia!!! Monia