dr n.med. Tomasz Osęka (5) Do Pana doktora trafiłam z polecenia prowadzącego mnie endokrynologa. Cudowny... GB Najlepszy Oddział Chirurgii w Trójmieście (1) Byłam operowana u dr Tomasza Osęki w MSWIA w Gdańsku (rak tarczycy) i... Zadowolona Polecam (1) Dr Oseka,lek.Lukasz K. pelen profezjonalizm. Poinformuja o wszystkim i... Aga
Lepiej być nie moglo. (1) Doktor Osęka to mistrz w swoim fachu z bardzo indywidualnym i życzliwym... Paweł Podziękowanie (1) Przez około dwadzieścia ostatnich lat chorowałam na chorobę uchyłkową jelit,... Ewa Polak Oddział Chirurgii (1) We wrześniu br moja mama była operowana na oddziale chirurgii szpitala MSWiA... Moczkowska Marianna operacja tarczycy dr Tomasz Oseka (2) Witam. O tym ze mam raka dowiedzialam sie 23 listopada operacja odbyła się 10... Natalia Podziękowanie (1) Właśnie żona miała usuniętą tarczycę,chciałem podziękować dr.Chybickiemu i... jarek Dr Osęka (2) Najlepszy z najlepszych lekarzy od tarczycy. W końcu lipca miałem operację... Jarosław B Porażka (2) Najgorsza przychodnia w jakiej byłem kiedykolwiek. 1) Laryngolog w ogóle... Tomek CHIRURGIA - DR OSĘKA (2) Niecałe dwa tygodnie minęły od mojej operacji wykonanej przez nadzwyczajne... DOROTA Tarczyca (1) Miałam usuwaną tarczycę w MSW,zabieg udany,pielegniarki miłe,lekarze... asia Zabieg woreczka zolciowego (1) Wspaniali lekarze,wspaniale i mile pielęgniarki.Usuniecie woreczka żółciowego... Piotr 50 Podziękowania dla Pracowników Oddziału Chirurgii Ogólnej. (2) Serdeczne podziękowania za opiekę i przeprowadzony zabieg endoskopowy składam... Tomasz Koźliński Dr Tomasz Osęka (2) Jestem "świeżo" po operacji usunięcia tarczycy. Operował mnie dr T. Osęka.... Katarzyna Krzemińska Gastrolog (1) dr stwierdziła ze człowiek 80 lat jest umysłowo wyłączony, dała skierowanie... Daniel Anioły (1) Kochani lekarze, bardzo szybko podjęli decyzję o zoperowaniu mojego Taty.... Kamila opinia (1) W dniu 03.06.2014r. miałam zabieg usunięcia guza płata tarczycy. Jestem pod... Bożena Kowalska-Pasieka Poprzedni post rozczarowanie - teraz odwołuję (1) Świetny szpital i obsługa. W tych trudnych dniach spotkałam się z... pink Mswia Tomasz Oseka (1) Dr Tomasz Oseka - Profesjonlaista , nic dodac nic ujac. Miałem wykrytego raka... Roman