Mariola - opinia (1) Pragnę serdecznie podziękować dr Jackowi Łukasiewiczowi za profesjonalne... Mariola Adam - opinia (1) bardzo dziękuję za opiekę w Państwa szpitalu byłem pacjentem oddziału... Adam Agata W. - opinia (1) W Szpitalu MSWiA przeszłam operację wycięcia pęcherzyka żółciowego. Była to... Agata W.
Ali (1) Byłam tam na operacji tarczycy lekarze super pielęgniarki bardzo przyjemne... Ania Najlepsza opieka (1) Bardzo polecam szpital MSWiA w Gdańsku.Bylam na operacji wycięcia pęcherzyka... Olga operacja tarczycy (1) Witam, nie życzę nikomu operacji, ale jeżeli nadejdzie taka konieczność to... Beata Pełen zachwyt! (1) Przebywałam na Oddziale Chirurgii, na który trafiłam z powodu raka... Agnieszka B. Cieszę się, że wybrałem to miejsce (1) Dnia 21 grudnia 2018 roku miałem zaplanowany zabieg artroskopii stawy... Ziarniak oddział chirurgii- usunięcie tarczycy (1) witam.operacja odbyła się 23.10.2018.prowadzona przez doktora jacka... irena.s Dziękuję całemu personelowi (1) Operacja przetoki dzięki doświadczonym lekarzom Babickiemu, Dymeckiemu,... Violetka szpital msw gdansk oddzal chirurgi (1) kilka dni temu przeszłam operacje usuniecia woreczka zolciowego jestem pod... krystyna piotrowska Rewelacja ! (1) Trzy dni temu przeszłam zabieg usunięcia woreczka żółciowego w tym szpitalu.... Jadwiga Chmielecka Podziękowanie (1) Byłam przyjęta do szpitala w ciągu kilku dni. Miałam kartę DILO. Przeszłam... Justyna. podziękowanie dla dr.Jacka Reszetow (1) Witam Byłam 5.02.2018 operowana przez dr Jacka Reszetow .Jestem mile... Iwona Woźniak Przetoka (1) Podzikowania dla dr.A Babickiego i całego personelu, super opieka , polecam Jarosław M. Doktor Tomasz Osęka- opinia o lekarzu (1) Dziękuję Panu doktorowi Tomaszowi Osęce za wspaniale przeprowadzoną operację... Irena S. operacja tarczycy (2) Chcę się podzielić opinią na temat mojej operacji tarczycy. Operował mnie pan... Gabriela operacja tarczycy (1) Bardzo kompetentne i profesjonalne podejście Pan dr Osęka operacja usunięcia... Arek operacja tarczycy (1) dziekuję bardzo za operacje panu dr Tomaszowi Osęka i wszystkim co tam... joanna Operacja raka tarczycy dr Jacek Reszetow (1) W przypadku, gdy pacjent wie, że choruje na raka tarczycy - termin operacji... Ewa