SKANDALICZNE ZACHOWANIE LEKARZA (2) Miałam umówiona wizyte u chirurga dr.G. ,po wejściu do jego gabinetu zastałam... Agata Podziękowania dla Oddz. Chirurgii :) (2) Bardzo dziękuję p. dr. Tomaszowi Osęce za udany zabieg tarczycy i maleńką... Joanna Wizyta u lekarza rehabilitacji. (1) Od kilkunastu lat korzystam z zabiegów rehabilitacyjnych, na które kierował... Zawiedziona
Oddział Chirurgiczny (1) Wspaniali lekarze, cudowne Panie pielegniarki. Jestem pod ogromnym wrażeniem... Jolanta Walaszkowska Podziękowania dla Oddziału Chirurgii Ogólnej :) (2) Chciałabym za pośrednictwem tej strony serdecznie podziękować dr Tomaszowi... B. Chirurgia w szpitalu MSWiA (1) Polecam wszystkim oddział chirurgiczny - najwyższy profesjonalizm, kultura,... Dorota operacja tarczycy (4) Jeśli operacja to tylko tam, kadra chirurgów na najwyższym poziomie, opieka... Alicja cudowny oddział chirurgii (1) Polecam gorąco.Pełny profesjonalizm.Ordynator - fachowiec z pierwszej... D.A.Blok polecam (1) witam, korzystam z uslug polikliniki od 2002 roku, w 2003 bylam operowana... Natalia Grażyna Chojnacka - opinia po zabiegu operacyjnym żylaków kończyn dolnych (1) Serdecznie dziękuję Pani doktor IWONIE SKWIERZ oraz całemu wspaniałemu... Grażyna Chojnacka operacj tarczycy (1) Profesjonalni i troskliwi lekarze ( w szczególności dr Tomasz Osęka),... martad podziękowania (1) Również podzielam zdanie przedmówców, szpital MSWiA bardzo dba o dobro... martka-04 Marcin Chała - opinia po zabiegu (1) Na początku marca, miałem zabieg usunięcia tarczycy. Oczywiście już miesiąc... Marcin Chała Iwona Skwierz-Bogdańska (1) świetny chirurg z profesjonalnym i ludzkim podejściem do pacjenta Anna Krystyna Kapla - opinia (1) Jestem po operacji wyrostka żółciowego i chciałabym podzielić się pewnymi... Krystyna Kapla Chirurgia (1) Nie umiem wyrazić swojego zdziwienia po pobycie na oddziale chirurgii. Czegoś... Pacjent Oddział chirurgiczny (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi oddziału chirurgicznego za... Anna Dziękuję (1) Jestem szczerze wzruszony i zaskoczony wysokim poziomem usług i opieki... Janusz Dulian Ania - opinia (1) Polecam wszystki chorym ten właśnie szpital szczególnie oddział chirurgiczny... Ania Chirurgia (1) Dla mnie skandalem jest to ,że w przychodni przy szpitalnej,gabinet chirurgii... bologdansk