Anioły (1) Kochani lekarze, bardzo szybko podjęli decyzję o zoperowaniu mojego Taty.... Kamila opinia (1) W dniu 03.06.2014r. miałam zabieg usunięcia guza płata tarczycy. Jestem pod... Bożena Kowalska-Pasieka Poprzedni post rozczarowanie - teraz odwołuję (1) Świetny szpital i obsługa. W tych trudnych dniach spotkałam się z... pink
Mswia Tomasz Oseka (1) Dr Tomasz Oseka - Profesjonlaista , nic dodac nic ujac. Miałem wykrytego raka... Roman poiytfgb - opinia (1) brak zainteresowania ze strony obsługi, chorobe nalezy zdiagnozowac samemu bo... poiytfgb chirurgia (1) Miałam usunięta tarczycę w tym szpitalu, jestem zdumiona życzliwa i... zadowolona pacjentka Świetni chirurdzy! (1) Witam, Miesiąc temu miałam usuwaną tarczycę właśnie w MSW. Operował mnie... pacjentka Tam warto się operować! (1) Jeśli czeka cię operacja to zdecyduj się na szpital MSW W Gdańsku. Personel... Wdzięczna pacjentka Szczęśliwy traf. (1) W sierpniu miałem mieć zabieg w Szpitalu Wojewódzkim, ale zadzwonili do... Andrzej Smętek Trudno bym polecał komuś pobyt w szpitalu.. (1) ..ale jeśli trzeba, to tylko do MSWiA. W czerwcu 2011 zacząłem cierpieć na... Michał Marlena - opinia (1) Patrząc na nasze trójmiejskie szpitale ten jest najlepszy. Polece go każemu.... Marlena dziekuje serdecznie Oddziałowi Intensywnej Terapii (1) w tym miejscu chciałabym serdecznie podziekować całemu Oddzialowi... córka CUDOWNY LEKARZ I CZŁOWIEK!!!! (1) Pan dr.Osęka jest WSPANIAŁYM LEKARZEM I CZŁOWIEKIEM. Jestem przeszczęśliwa,... Gabriela Jachimowska Oddział Chirurgiczny (1) Opiekował się mną P. Andrzej Babicki (chirurgia) jest to profesjonalista... Andrzej Oddział Chirurgii - POLECAM!!! (1) Dziękuję doktorom Jackowi Reszetowowi i Tomaszowi Osęce oraz wszystkim,... Joanna Polecam wszystkim (1) Dziękuję doktorom Jackowi Reszetowowi i Tomaszowi Osęce oraz wszystkim,... Joanna ODZIAŁ CHIRURGII ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) pod koniec marca byłam w szpitalu na zabiegu usunięcia fragmentów tarczycy,... Monika S. Małgorzata - opinia (1) Byłam pacjętką oddziału chirurgicznego-operacja pęcherzyka żółciowego.Bardzo... Małgorzata ODDZIAŁ CHIRURGII (1) 7.03.2011 zostałem zoperowany przez dr Chybickiego. Było to wycięcie żołądka.... Michał opinia po zabiegu (1) W styczniu miałem zbieg usunięcia pęcherzyka żółciowego.Na tym oddziale... Witold