Mswia Tomasz Oseka (1) Dr Tomasz Oseka - Profesjonlaista , nic dodac nic ujac. Miałem wykrytego raka... Roman poiytfgb - opinia (1) brak zainteresowania ze strony obsługi, chorobe nalezy zdiagnozowac samemu bo... poiytfgb chirurgia (1) Miałam usunięta tarczycę w tym szpitalu, jestem zdumiona życzliwa i... zadowolona pacjentka
Świetni chirurdzy! (1) Witam, Miesiąc temu miałam usuwaną tarczycę właśnie w MSW. Operował mnie... pacjentka Tam warto się operować! (1) Jeśli czeka cię operacja to zdecyduj się na szpital MSW W Gdańsku. Personel... Wdzięczna pacjentka Szczęśliwy traf. (1) W sierpniu miałem mieć zabieg w Szpitalu Wojewódzkim, ale zadzwonili do... Andrzej Smętek Trudno bym polecał komuś pobyt w szpitalu.. (1) ..ale jeśli trzeba, to tylko do MSWiA. W czerwcu 2011 zacząłem cierpieć na... Michał Marlena - opinia (1) Patrząc na nasze trójmiejskie szpitale ten jest najlepszy. Polece go każemu.... Marlena dziekuje serdecznie Oddziałowi Intensywnej Terapii (1) w tym miejscu chciałabym serdecznie podziekować całemu Oddzialowi... córka CUDOWNY LEKARZ I CZŁOWIEK!!!! (1) Pan dr.Osęka jest WSPANIAŁYM LEKARZEM I CZŁOWIEKIEM. Jestem przeszczęśliwa,... Gabriela Jachimowska Oddział Chirurgiczny (1) Opiekował się mną P. Andrzej Babicki (chirurgia) jest to profesjonalista... Andrzej Oddział Chirurgii - POLECAM!!! (1) Dziękuję doktorom Jackowi Reszetowowi i Tomaszowi Osęce oraz wszystkim,... Joanna Polecam wszystkim (1) Dziękuję doktorom Jackowi Reszetowowi i Tomaszowi Osęce oraz wszystkim,... Joanna ODZIAŁ CHIRURGII ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) pod koniec marca byłam w szpitalu na zabiegu usunięcia fragmentów tarczycy,... Monika S. Małgorzata - opinia (1) Byłam pacjętką oddziału chirurgicznego-operacja pęcherzyka żółciowego.Bardzo... Małgorzata ODDZIAŁ CHIRURGII (1) 7.03.2011 zostałem zoperowany przez dr Chybickiego. Było to wycięcie żołądka.... Michał opinia po zabiegu (1) W styczniu miałem zbieg usunięcia pęcherzyka żółciowego.Na tym oddziale... Witold Leonard Szymański pacjent chirurgii (1) Od pierwszej chwili wejścia na oddział daje odczuć się ciepło obsługi. Nie... Leonard Szymański Mammografia (1) Dlaczego nadal nie można w przychodni zrobić mammografii ??? Bylam bardzo... Katarzyna Zyber oddział chirurgi (1) gorąco i z calego serca polecam panie pielęgniarki miłe i upszejme .Miałam... Arleta