Salon Firmowy - Vectra

Telewizja satelitarna

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

Rezygnuję ze względu na beznadziejny internet (2) Przemęczyłam się z Vectrą 2 lata, bo w moim bloku nie było innych dostawców,... Magda Odradzam !! (1) Nie bylo mozliwosci przeniesienia uslug na inny adres i gdy chcialem... Marcin uzytkownik od 24mc Nigdy więcej Vectry (1) INTERNET dziadostwo!!!! Zwiększyłam prędkość i nie ma żadnej różnicy.... Agnieszka
Beznadziejne usługi (1) Przed Vectra mieliśmy na osiedlu innego operatora. Była rzetelna i sprawna... LESTER Zgłaszanie awarii (1) Czy ktoś kiedykolwiek się dodzwonić by zgłosić awarię...20minut i nic...... Karol klientka (1) najgorsza kablówka i internet nie można się dodzwonić a jak się już... Monika Żenujący poziom usług, najgorszy dostawca Internetu (1) Vectra jest jest po prostu beznadziejna. Częste problemy z telewizją i... Gość nie polecam (1) TV nie jest najgorzej, natomiast internet katastrofa!!! jego prędkość... Mieszkanka Przymorza NIGDY WIĘCEJ (2) Vectra - typowy wyzyck, zero nastawienia dla Klienta, zero... Anna Konsultant (2) A ja chciałam pochwalić pana konsultanta, z którym rozmawiałam 13 grudnia po... wiszące ogrody Niekompetentna obsluga (1) Bylam w zeszlym tygodniu w biurze obslugi na ul.Grunwaldzkiej we Wrzeszczu... Kasia Najgorszy internet w polsce. (1) Nie polecam oferty tej firmy. Cały czas przerwy techniczne, błędy. Nie... JJ Niezła ta Vectra (1) Niestety nie znalazłem dostawcy, który oferuje lepszy pakiet tv internet,... Adam Dramat (1) Niestety oprócz Pana instalujacego to dziadostwo cała reszta leży. Nie można... Kasia internet (1) internet to totalne dno. Ruter do internetu pamieta czas PRL u Teraz ma UPC... byly abonent vectra tragedia a nie internet dziadostwo (2) Od paru miesiecy nie wiem kiedy jest internet rano brak ,wieczorem brak i... PRZYMORZE nabity w vectrę (1) internet praktycznie nie dział, żadne interwencja nie pomaga. Odradzam, nie... NieszczęsnyKlientVectry Do dupy jesteście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Ciągłe awarie, których nikt nie potrafi naprawić. Odradzam wszystkim... Edzio Beznadziejny internet (1) Mieszkam Na Słonecznej Dolinie. Od prawie miesiąca mój internet wieczorami... Krzysztof C. dostepnosc (1) nagminny brak mozliwosci wykonania polaczenia telefonicznego i odbioru... roman