Salon Firmowy - Vectra

Telewizja satelitarna

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

dno dna (1) obsługa niekompetentna, na rozmowę z serwisem trzeba czekać ponad godzinę.... znieszmaczony klient brak kontaktu (1) Brak tv od dwoch dni, zero kontaktu z dzialem pomocy technicznej. magda bronekvip1@wp.pl (2) Od kilku lat jestem klientem VECTRA mam TV telefon internet jestem bardzo... Bronisław
strata pieniędzy i nerwów (1) Vectra powinna trzymać się od prowadzenia jakielkolwiek działalności... jacek Vectra (2) Nie polecę nikomu tego operatora telewizji kablowej.Ciągle mam przerwy w... Izabela Fatalna firma (2) Fatalna firma nie polecam usług. Zamówiłem online po założeniu już były... Michal Vectra (1) Badziewiaki!!! Ktoś napisał, że"doją" , delikatnie powiedział, biorą za nic.... Kaz warszawa (1) Vectra już całkiem spadła na psy.Klienta mają głęboko w d....e.Brak... warszawa jak dziala? (1) chcialam sie dowiedziec jak teraz z internetem z vectry? konczy mi sie... elizz ... (1) Wczoraj napisali e-maila, że internet nie będzie działał od godziny 0:00 do... Wqur. klient Porazka (1) Internet regularnie raz w tygodniu nie działa. Mimo kontaktu z infolinia i... Kasia Vectra naciąga na kasę (1) Chciałam przenieść usługę na nowy adres, uzyskałam odmowę, gdyż pod nowym... Marta same minusy (1) fatalna obsługa. wołają o pomstę do nieba. maciej Nie polecam (1) Niestety nie przyjmują zwrotów sprzętu w związku z końcem umowy pomimo iż... Jacek Jak najdalej od vectry (1) Wszystko w vectrze jest nastawione na dojenie a wypowiedzenie czegos graniczy... yan przedstawiciel (1) Ok. Tygodnia temu skontaktowalam sie z przedstawicielem (opiekunem budynku) w... Marta Obsługa klienta (1) Zadzwoniłam do Obsługi klienta, aby dowiedzieć się jaki jest wynik sprawy,... Małgorzata ... (1) Podpisałam z nimi umowę, ale okazało się, że programy, które mi zainstalowano... Grażyna TRAGEDIA (1) Po pierwsze, od zawsze problem z internetem. Urywa się. Zwłaszcza podczas... Ja Nie uczciwi (2) Umowę podpisałam pod adresem wynajętego mieszkania.. Pan Vectra zapewniał że... weresilo