Salon Firmowy - Vectra

Telewizja satelitarna

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

Kończę z Vectrą (1) Od lipca mam Vectrą w wyniku połączenia EiA a Gd.Chełmie. Wtedy "chodziło"... Andrzej Jażdżewski Gdańsk TV vectra to dno jakich mało nie polecam nikomu (1) mam vectrę prawie dwa lata i mam z nią ciągłe kłopoty.kilka razy dziennie mam... hans beznadziejny operator (1) Witam pełna amatorszczyzna i brak kompetęcji nie ma możliwości kontaktu... MIREK
w obronie Pani z BOK na Morenie (1) Po przejrzeniu opinii poniżej oraz niefortunnym kontakcie z niekompetentną... Kasia Obsługa w Gdańsku Morenie katastrofa (1) Jeżeli ktoś potrzebuje skorzystać z biura obsługi musi poświęcić koło 2godz.... Joanna Kompletne DNO (1) Posiadamy z tej firmy internet od roku czasu. I przez cały ten rok mieliśmy... Jacek piotr-opinia (1) Chciałbym podziękować Pani Julicie Hinz za szybkie i skuteczne rozwiązanie... Piotr Pasterna -Zabrze bardzo zła jakość obsługi klienta. (1) Infrastruktura w mojej okolicy jest w opłakanym stanie. Więcej awarii niż... A Jakość usług (2) Witam, mam pytanie -chcę przenieść się do Vectry, ale po przeczytaniu... Domi vectra to tragedia (1) bardzo słaba jakość sygnału internetowego,bardzo częste przerwy w internecie... jan jasinski Została zabrana nam ostatnia stacja niemiecka. (1) Gdy zacząłem korzystać z usług VECTRY miałem dwie stacje niemieckie. Teraz... p-tucholski TRAGEDIA (1) Jak najdalej od Vectry - jakość obsługi poniżej krytyki, nierzetelni, liczba... Paulina Najgorszy operator internetowy na polskim rynku to Vectra (1) i nic dodać wiecej zenon Marnowanie czasu i pieniędzy (2) Średnio 3-4 razy dziennie następują przerwy w dopływie internetu. "fachowcy"... Jakub Ula - opinia (2) A ja jestem zadowolona z tej telewizji.Kanały ułożone tematycznie,duży... Ula Maro331 - opinia (2) Telewizja co chwilę ma awarie.Obraz zatrzymuje się na programachHD.Dział... Maro331 Kanały (2) Szanowni Państwo dlaczego macie swoich abonentów za idiotów i bezmyślnych... Zdzisław dziadostwo (1) net co chwila w naprawie,2 razy wiemieniony ruter-byle do konca umowy i... Darek Tragedia!!!! (1) Miałam Vectre przez rok, gorszej telewizji nie miałam, wieczne usterki,brak... Wiola Marek - opinia (2) W BOK-u Vectry przy Strzelców Karpackich pracownicy są tam za karę. Od... Marek