Salon Firmowy - Vectra

Telewizja satelitarna

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

od 4 lat bo nie mam innego WYBORU (1) Od tygodnia zgłaszałam do BOK Vectra awarię i echo!!! 4 lub 5 zgłoszeń w... Ania nie polecam (1) najgorszy dostawca internetu w całej polsce od 2 miesiecy wysyłam prośby o... Rafał ...a ja POLECAM :) (2) Czytając opnie w internecie miałem obawy co do zmiany operatora (wcześniej... AA
zróbcie coś z tą firmą (1) Miałem cały czas w upc,znalazłem w klatce ogłoszenie z wektry,wypowiedziałem... mirek Bardzo przecietnie (1) Nie mieliśmy z Vectrą fajerwerków, telewizja często sie rozlogowywala, przy... Sly szkoda że nie ma zer (1) szkoda że w ocenie nie ma zer bo tylko na tyle zasługuje Vectra. Najbardziej... Aga303 Porazka. (1) Nikomu nie polecam internetu od tego dostawcy! Ciagle problemy, codziennie... Niezadowolona klientka Porażka (1) Cały czas problemy z internetem, dzień w dzień brak połączenia niezależnie... Iza Nigdy więcej VECTRA (2) Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia, kontakt z nimi to tragedia,... Paweł B. totalne dno (1) totalne dno dwa tygodnie zgłaszania usterki nikt nawet nie zadzwonił prędkość... michał Burdel (1) Przeniesienie usługi z jednej lokalizacji na druga. Tragedia. Nikt nic nie... XXX nie polecam (1) Internetu nie polecam nikomu, codziennie od ponad miesiąca nie mam prędkości... Rafał niezadowolony - opinia (2) Serdecznie odradzam. Od dwoch miesiecy srednio dwa razy w tygodniu brak... niezadowolony Żenada (1) Miałem internet w Biall i było ok, Vectra żenada, co dzień praktycznie braki... Krzysiek Kara za zerwanie umowy (2) Odpowiedź panienki z Biura Obsługi klienta - każdy abonent ma inną karę. Czesław Chamstwo - brak kultury - niekompetencja (3) Chamstwem - nazywam rozłączenie się pracownika Vectry, którego zapytałem o... Abonent DNO!!! I KIBEL!!!! (2) NIGDY W ŻYCIU WIECEJ VECTRY!!!!! Każdemu odradzam.Może warto zainteresować... Klient Vectry Żenada (3) Co chwile problem z dostarczaniem usług! Kilka razy w tygodniu usterka. W... Łukasz tragedia totalna (1) Najgorszy operator w trojmiescie. Hamstwo tylko brać kasę a od siebie nic. przemas Tragedia (1) Ciagly brak internetu. Porazka. Seru