Salon Fryzjerski QUIRIS

Fryzjerzy

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 12

Ilona - opinia (1) Pani Paulina zna się na swojej pracy. Bardzo ładnie odciążyła mi włosy i... Ilona Kateryna - opinia (1) Dziękuję! Byliśmy bardzo zadowoleni) Kateryna Celina - opinia (1) Wspaniała,profesjonalna usługa. Miły kontakt i Wrócę......na pewno Celina
Aga - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Aga Danuta - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pani Paulina, to osoba cierpliwa i... Danuta Patrycja z dziećmi - opinia (1) Byłam z dziećmi, są w końcu dobrze ścięte :) lokalizacja umożliwia lody i... Patrycja z dziećmi Patrycja z dziećmi - opinia (1) Byłam z dziećmi, są w końcu dobrze ścięte :) lokalizacja umożliwia lody i... Patrycja z dziećmi Anastazja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Na pewno skorzystam z jeszcze z usług tego salonu... Anastazja Ewa - opinia (1) To moja pierwsza wizyta ale napewno nie ostatnia. Bardzo miła obsługa. Pani... Ewa Pjoter - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Super, profesjonalna i miła obsługa. Pjoter Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze zmiany fryzury. Magda Bożena Wójcik - opinia (1) Polecam,perfekcyjne podejście do klienta. Pierwszy raz zostałam ostrzyżona,... Bożena Wójcik Bozena - opinia (1) Bardzo miło i profesjonalne. Polecam Bozena Ewelina - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Ewelina Ewelina Nawrat - opinia (1) Miła,pomocna i bardzo kreatywna P.Weronika. Wysłuchała i doradziła, trafiła w... Ewelina Nawrat P. - opinia (1) Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej. :) P. Kasia Wróż - opinia (1) Jestem zachwycona pracą Pani Pauliny ( koloryzacja i strzyżenie). Prawdziwa... Kasia Wróż Małgorzata - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Małgorzata Iwona - opinia (1) Kolor - wyjątkowy, dobrany idealnie. Całość usługi bez żadnych zastrzeżeń.... Iwona Gosia - opinia (1) super obsługa paznokcie mega ! napewno tam wrócę!!! gorąco polecam Gosia