Salon Fryzjerski QUIRIS

Fryzjerzy

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 12

Nowy kolor (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. W tym salonie byłam pierwszy raz... Małgosia Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych w tym salonie. Za każdym razem... Magda Profesjonalne podejście (1) Witam i pozdrawiam całą ekipę Salonu. Z uwagi na sympatię i profesjonalne... Piotr
bardzo polecam! (1) Jestem ogromnie zadowolona ze strzyżenia i farbowania, na pewno będę tam... ag POLECAM POLECAM POLECAM (1) Jestem klientką od niedawna ale przetestowałam już wszystkie Panie w tym... Monika gorąco polecam (1) Po raz pierwszy w życiu wyszłam zadowolona od fryzjera.Dla Pani Natalii słowo... Olimpia polecam! (1) Pani Natalia - prawdziwa profesjonalistka, pierwszy raz wyszłam od fryzjera... Karolina Serdecznie polecam (2) Usługi fryzjerskie jakie świadczy Pani Kwiryna oraz jej zespół są na bardzo... klientka Zadowolona klientka (1) Przeczytałam opinie, postanowiłam skorzystać i po 3 wizytach szczerze... Iza Profesjonalizm ...najwyższa półka (1) Do salonu chodzimy rodzinnie mąż zachwycony córka również no ja oczywiscie... klientka Zadowolona (1) Salon znalazłam właśnie na tej stronie, poszłam tam w tym tygodniu i jestem... Paulina kreatywność na szóstkę z + (1) To salon, którego szukałam od wielu lat miła i profesjonalna obsługa oraz... ANIA50 Polopiryna :) (1) Salon Quiris to miejsce od którego jestem uzależniona. Z włosami można... Beata G Znowy Zachwycona (1) Byłam po raz kolejny w tym Salonie , tym razem trafiłam na fotel do Pani... Monia Salon godny polecenia (1) Już po pierwszej wizycie u Pani Kwiryły czułam, że będę jej stałą klientką.... Ania salon na najwyższym poziomie (1) Byłam u Pani Kwiryny po kilku latach przerwy. Jestem pod ogromnym wrażeniem... Martyna Rewelka !! (1) Niedawno po raz pierwszy skorzystałam z usług QUIRIS i byłam naprawdę mile... Aga Kasia (1) Pierwszy salon, w którym Pani wiedziała o czym mówię, jakie są moje... Kasia Natalia - opinia (1) nie polecam tego solarium. zawsze ładnie się opalam ale po wizycie w tym... Natalia REWELACJA!!! (1) Salon Pani Kwiryny jest rewelacyjny. Włosy zawsze są idealne tak jak i... Magda