Salon Fryzjerski QUIRIS

Fryzjerzy

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 12

Ania - opinia (1) Jestem klientką tego salonu od 6 lat i znalazłam wszystko czego można szukać... Ania Super!!!! (1) Do Pani Kwiryny chodziłam kilka lat-parę razy byłam w innych zakładach-ale to... Beata bardzo tak :) (2) Jestem klientką tego salonu od 5 lat, nigdy nie wyszłam niezadowolona.... Kasia
PROFESJONALNIE POLECAM!! (2) MIŁO BYĆ KLIENTEM SALONU W KTÓRYM PANUJE TAKA ATMOSFERA GDZIE SIĘ CHĘTNIE... Ala.P oby tak dalej! (1) Jestem klientka salonu Quiris od poczatku jego powstania. Od razu... tajemnicza nieznajoma :) FRANCJA ELEGANCJA :) (2) Jestem klientka tegoz salonu od 4 lat i zawsze z niego wychodze z usmiechem... iza poprostu robi to co lubi ;) (1) nic dodać nic ująć :) dobra fryzjerka którą można polecić, dziewczyna robi to... ana Szczerze polecam!!! (1) Pani Kwiryna jest fantastyczna, potrafi świetnie doradzić. Trzeba się... Asia Rewelacja !!! (1) Naprawdę polecam , wyszęłam bardzo zadowolona i będę tam wracała . Usługa... Kasia Dla mnie bomba! (1) Wyszłam z salonu zrelaksowana, następnego dla wszyscy byli zachwyceni... Gattino