Salon Fryzjerski QUIRIS

Fryzjerzy

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 12

Michael - opinia (1) Paulina gave me a very clean and great haircut. In all honesty my... Michael Beata - opinia (1) W salonie byłam po raz pierwszy, na pewno nie ostatni. Pani Weronika to... Beata M. - opinia (1) Panie pracujące w salonie bardzo miłe i uśmiechnięte. M.
Kacper - opinia (1) Wręcz niesamowita obsługa, idealna kompozycja między pełnym profesjonalizmem... Kacper Aneta - opinia (1) fryzjer super kolor idealny cena droga polecam P Weronikę Aneta Ania - opinia (1) miła obsługa, efekt po wizycie bardzo zadawalajacy ;) Ania Olax - opinia (1) Rewelacja. Korzystam od wielu lat. Nigdy się nie zawiodłam Olax Iza - opinia (1) Super atmosfera i zmiana na plus :) polecam każdemu:) Iza Katarzyna Sztybór - opinia (1) Byłam z synem u p Natali bo nie było jego ulubionej p Weroniki pilnie musiał... Katarzyna Sztybór Adriana - opinia (1) Pani Natalia jest bardzo miłą i kompetentną osoba. Widać, że zna się na... Adriana Paulina - opinia (1) Paulina jest bardzo profesjonalna. Za każdym razem wychodzę zadowolona, bo... Paulina Angela - opinia (1) 5 gwiazdek to za mało by określić talent Pauliny - mojej prywatnej czarodziejki Angela Krzysztof - opinia (1) Polecam Pauline kreatywna osoba potrafi doradzić i dobrze wykonać cięcie.... Krzysztof Anna T. - opinia (1) Paulina jest profesjonalną uzdolnioną fryzjerką potrafi doradzić w wyborze... Anna T. Anna - opinia (1) Fryzjerka Paulina masakra nie polecam Anna Agnieszka - opinia (1) Pierwsza wizyta , ale na pewno nie ostatnia. Agnieszka Fajne miejsce (1) Strzygę się często więc na pewno wrócę. Pani Natalio super strzyżenie Piotr Zawsze zadowolona (1) Polecam ten Salon Maria Polecam;) (1) Kilkukrotnie byłam klientką salonu i za każdym razem z pełną satysfakcja.... PaniKa Cudna Metamorfoza 😃 (1) Moja historia jest jak przemiana z brzydkiego kaczątka na pięknego... Gosia