Polecam (1) Zdecydowanie najlepszy salon fryzjerski w Sopocie. Pracuje tam wielu... TW Jest Mega! Fryzjerzy jak sie pisze! (1) zawsze jestem zadowolna. Dzieki! Ania Salon (1) Zadowolenie klienta to główny atut tego salonu. Do tego dodać profesjonalizm... Sabina
Polecam serdecznie (1) Świetny fryzjer,w szczególności polecam Roberta! Filip Fryzjerzy (1) Bardzo polecam Salon fryzjerski na ul.Tadeusza Kosciuszki 3 w Sopocie .... Piotr kozak (1) Bardzo profesjonalna obsługa,miła atmosfera. Miliony pomysłów na stylizację u... Aureliusz .. (1) Bardzo polecam Panią Natalie ,zawsze dobrze doradzi ,zawsze się czuje... Zadowolony klient Polecam (1) Jak najbardziej polecam.!! Po dlugich poszukiwaniach znalem fryzjera ktoremu... Damian Najlepszy salon Fryzjerski! (1) Jestem klientem tego salonu od ładnych paru lat! Śmiało polecam, ponieważ... Wojtas Profesjonalizm (1) Chodzę regularnie do Pani Mireczki i ta dziewczyna naprawdę ma niebywały... Patryk Najlepszy Salon w Trójmieście ! POLECAM! (1) Profesjonalizm i wysoka jakość usług ... do tego super klimat i b.miła obsuga... Karola The Best!!! (1) The best fryzjer in Trojmiasto!!! Josip POLECAM !!! (1) Pelen profesjonalizm. Pierwszy raz bylem pare lat temu i od tamtej pory... Adam Polecam (1) Ten salon polecam w 100%, od lat jestem ich klientką. Przy okazji gorąco... Asia Robert daje radę! (1) Wyszedłem bardzo zadowolony. Długo szukałem kogoś kto zrozumie jak chcę być... Artur Mega!! (1) Najlepsi!! Mila atmosferka, mega klimat ️jak zrobic coś z włosami to... Anna Robert mistrz nożyczek (1) Od lat u Roberta, zawsze wysoki poziom, polecam każdemu kto chce dobrze... MichUu (1) Pelen profesjonalizm. Asia i Robert znaja sie na rzeczy :) J Polecam! (1) Jak raz wejdziesz do tego salonu to więcej za innym się nawet nie obejrzysz!... Michał Dziengo Idealnie (1) Profesjonalne strzyżenie, świetna obsługa i przystępna cena. 6/6 Dawid