Super! (1) Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam:) Sławek Pani Natalia i wszystko jasne :) (1) Jestem stałym klientem Pani Natalii. Zaufanie jej umiejętnościom dawno temu... Robert zawsze wychodze zadowolona (1) Mój facet chodzi regularnie do salonu,do Roberta i zawsze wychodzi... j
Od lat.. (1) .. Najlepsi w Sopocie. Jarek Pierwsza klasa! (1) Rewelacyjne studio fryzjerskie! Polecam kazdemu kto chce przeprowadzic... pat Super (1) Uprzejma obsługa, nowy lokal, przystępne ceny - polecam! Piter Aureliusz3 - opinia (1) Salon fryzjerski Wieslaw Polom to prawdziwa Jakosc! Polecam go wszystkim.... Aureliusz3 bumbastik! (1) Byłem przejazdem w sopocie, trafiłem Kościuszki na szybkie cięcie. Obsługa... Oskar Tymek - opinia (1) Bardzo przyjemna obsluga Tymek Rewelacja! (1) Bardzo kreatywni ludzie pracuja w tym miejscu, fajna atmosfera, dobre ceny,... Anna D. Salon pierwsza klasa (1) Super obsługa polecam wszystkim Maciej Bardzo pozytywny zakład fryzjerski (1) Bardzo profesjonalnie i zawsze z dozą dobrego humoru Krzysiek Dumny Klient (1) Szwędając się od fryzjera do fryzjera, padło w końcu na ten salon, i... tak... Knut poleceam!! (1) Najlepszy fryzjer w Troj miescie. Nie ma rownych ;) matmiszcz Polecam gorąco Pana Roberta, świetny fachowiec !!! (1) Obsługa zawsze na najwyższym poziomie, fachowcy zawsze w wyśmienitych... Kasia Super klimat :) (1) Salon wart odwiedzin :) swiatna obsługa i przystepne ceny :) atmosfera... Niunia Salon fryzjersko-kosmetyczny (1) Miła, wyszkolona i profesjonalna obsługa! W salonie panuje miła atmosfera,... Martyna Bezkonkurencyjny w Sopocie (1) Korzystałem z usług wszystkich dostępnych w Sopocie fryzjerów męskich, dopóki... Paweł Rewelacja;))) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w tym salonie , miła i przyjemna atmosfera.... Martyna Polecam !!! (1) Super rodzinna atmosfera, profesjonalna obsluga i przede wszystkim wyszlam z... KArola