dr Fryzjer :) (1) Kolejny rok zadowolenia z usług, moje włosy w coraz lepszej kondycji od... agnieszka funia - opinia (1) Zawsze profesjonalni, zespół na dużą szóstkę!!!!!!!!!!!!!! funia Profesjonalnie (1) Jestem klientem od kilku ładnych lat i to samo w sobie jest już pozytywną... Igor
Najlepszy ! (1) Polecam , najlepsza obsługa . Ze świecą szukać takiego fryzjera . W Sopocie... Wojtas Polecam! (1) Polecam w 100 %, rodzinna atmosfera, przystępne ceny i profesjonalna obsługa... Piotr M.G - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta oraz miła i przyjemna atmosfera .... M.G Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miła obsługa, przystępna cena i super strzyżenie :) 10/10 Mateusz Polecam (1) Zawsze szybko i profesjonalnie. Mariusz Stały klien (1) Zawsze szybko sprawnie miło aż chce się wracać , polecam każdemu !!!!!!! Krystian Sopot Zdecydowanie polecam. (1) Chodzę do tego fryzjera od kilkunastu już lat. Jacek Wieloletnia klientka (1) zawsze wychodziłam zachwycona, moje najdziwniejsze pomysły zawsze realizowane... Joel spoko ekipa (1) Spoko ekipa, znający się od rzeczy, jak na budzet studenta przyzwoita cena.:... kostek Super (1) Jestem zadowolona z usług. I moje dziecko cudnie ostrzygl, a mój brzdąc... Katarzyna Kamil - opinia (1) Chodzę regularnie i nie żałuję. Robert to świetny fryzjer i śmiało mogę go... Kamil Salon fryzjersko-kosmetyczny - Wiesław Połom (1) Polecam gorąco salon oraz fryzjeròw/ki Adam Zawsze wymarzona fryzura (1) W salonie pracuje kilku fryzjerów godnych polecenia. Zawsze można na nich... J klient (1) Polecam Karol Super!!! (1) Ten salon wybrałam na podstawie opinii w Internecie . Mój syn, który jest... klientka z Brodwima Polecam (1) Od dwóch lat korzystam z tego salonu i z czystym sumieniem mogę polecić go... magda Zadowolony klient :) (1) Niedawno przyjechałem do Trojmiasta, odwiedziłem dwóch fryzjerów w Gdańsku... Aleksander