Salon Połom (1) Rewelacyjna obsługa, na poziomie, jakość strzyżenia bez uwag, profeska i ceny... Maniek Dobieranie koloru wlosow na 6+ (1) Bylam w tym salonie juz 2 raz i musze powiedziec,ze niska Pani blondynka... Tatiana R. nivlac - opinia (1) Pełen profesjonalizm w rękach i nożyczkach fryzjerów. Bez żadnych obaw można... nivlac
Super Salon (1) Polecam,Super Salon wysoki standard obsługi,a przy tym nie za wysokie... aNiula Wspaniały salon fryzjerski! (1) Obsługa miła i profesjonalna. Fryzjerzy zawsze służą dobrą radą i mają... Hanna Polecam! (1) Pani Nina jest wspaniałą fryzjerką! Z długich włosów zrobiła mi cudowną... Agata Polecam salon, usługi i panie fryzjerki! (1) Od lat strzygę włosy w salonie; zawsze zadowolona i świetnie obsłużona.... Wiesia Wielkie rozczarowanie (1) Zdecydowałam się na wizytę w salonie po zobaczeniu świetnej fryzury u... Cara Najlepszy fryzjer w Trójmieście!!! (1) Polecam jak najbardziej!!! A szczególnie polecam fryzjera Pana Roberta, który... Rafał Opinia (1) Polecam ten salon, ponieważ otrzymałam fachową pomoc od pani Natalii,... Patrycja Salon (1) Chodzę do tego salonu od zawsze i nie mogę powiedzieć złego słowa! Obsługa... Dawid Pro! (1) wszystko profesjonalnie! Jak po ligową fryzurę, to tylko do Natalii ! Polecam ! ja fryzjer w Sopocie (1) naprawdę domowa atmosfera i doskonali fachowcy :) greg najlepszy męski fryzjer (1) Najlepszy męski fryzjer jakiego znam - Robert szacun. wierny klient Agnieszka - opinia (1) polecam każdemu , kogo włosy krzyczą o ratunek ! :) doceniam indywidualne... Agnieszka Najlepszy (1) Najlepszy, bardzo profesjonalny i niedrogi salon! Od lat chodze i ani razu... Paweł Tomek - opinia (1) Po pierwsze - profesjonalnie Po drugie - miło, sprawnie i kreatywnie Po... Tomek Polecam! (1) Korzystam z usług salonu wraz z żoną od blisko 7 lat. Obsługa zawsze... Mariusz mistrz (1) Fryzjera boje sie jak dentysty ciezko mi bylo znalezc taklego do ktoóego bym... pokojny Najlepszy zakład fryzjerski (1) Korzystam z ich usług od prawie 10 lat i zawsze z chęcią tam wracam. Obsługa... Maciek