Godny polecenia! (1) Super atmosfera - od lat chodzę do Roberta, choć czasem zdarzyło mi się... Tom bardzo zadowolony klient (1) Bardzo pozytywnie nawinięci ludzie którzy znają się na tym co robią i widać... A.Kryza super obsługa (1) Super salon. Polecam Fryzjera Roberta. bardzo fajnie strzyże i zawsze rozumie... zuza
Polecam serdecznie (1) Na prawdę godny polecenia zakład fryzjerski, korzystam z ich usług od wielu... Andrzej Anita - opinia (1) Cudowny salon, cudowi ludzie, nawet łysy wyjdzie zadowolony:D Anita Światowa profesjonalność obsługi (1) Najlepsza obsługa jaka może być, jakość usług na najwyższym poziomie,... Lewy miejsce przyjazne klientowi (1) Salon mieszczacy sie w Sopocie, ul Kosciuszki 3 to miejsce, w ktorym nie... zadowolony klient Goraco polecam! :) (1) Nie wyobrazam sobie chodzic do innego fryzjera, glownie przez ludzi tam... Robert Polecam!!! (1) Chciałbym by włosy odrastały mi szybciej. Super atmosfera! Łukasz klient - opinia (1) serdecznie polecam klient Polecam (1) Chodzę tam od 5 lat... zawsze jestem bardzo zadowolony Michał Rewelacja! (1) Chodzę już parę lat do Roberta i nie mam zamiaru zmieniać fryzjera! Janas opinia (1) Obsługa w tym salonie stoi na naprawdę wysokim poziomie. Salon posiada sporą... Adrian Wyglądam tak jak zawsze chciałem (1) Super sprawa miałem " swego" fryzjera w Gdańsku i z polecenia trafiłem do w/w... Jacek Polecam (1) Szczerze mogę polecić zakład. Nigdy nie wyszłam z niego nie zadowolona :-)... Patrycja Genialny SALON POLECAM (1) Obsługa bardzo miła, sympatyczna i niezwykle pomocna.. Oferta- chyba wszystko... Wiesław i Marta Świetna obsługa! (1) Polecam salon przy ul. Kościuszki, bardzo fajna ekipa i kreatywni fryzjerzy,... Oskar profeska! (1) Roberto i cała załoga z uśmiechem na Twarzy w każdy dzień! szybko, tanio,... artur Same superlatywy (1) Znam ten zaklad od wielu, wielu lat i nigdy nie czulam sie rozczarowana.... Jolanta Soboczynska najlepszy fryzjer w trojmieście (1) serdecznie polecam fryzjera Roberta :) Niesamowicie kreatywny i niedrogi... wojtek