Profesjonalizm w 100% (1) uwielbiam ich kreatywność, podążanie z trendami w modzie oraz bezbłędnym... Bart Najlepszy trójmiejski fryzjer (1) Super klimat zawsze wesoło i sympatycznie,wysoki standard obsługi i co bardzo... Miko Polecam (1) Pozostaję wiernym klientem.W salonie dostaję nie tylko profesjonalną usługę,... Tom
stały klient (1) jestem bardzo zadowolony z usług zakładu a w szczególności pana Roberta z... m.. POLECAM! (1) Przemiła obsługa, profesjonalni fryzjerzy, którzy potrafią dobrze doradzić... Anonim Polecam (1) Przemiała obsługa, która zawsze wie czego chcesz, a jak nie wiesz to umieją... Zbigniew Opinia (1) Moim zdaniem ten salon zasluguje na bardzo dobra opinie , ponieważ pracownicy... Krystian Najlepszy zakład w Sopocie (1) Obcinam włosy u Roberta, wesoły gość, można z Nim pogadać i pożartować na... Jaro Polecam serdecznie!!! (1) Ceny adekwatne do uslugi. Moge smialo polecic strzyze sie u Roberta od kilku... M. M>G - opinia (1) Zawsze w pełni zadowolonyn, pod każdym względem . Gorąco polecam ! M>G Stały (1) Zawsze gdy jestem w Sopocie odwiedzam ten salon. Miła atmosfera przeplatana... Paweł PI Najlepszy salon w 3mieście (1) Obsługa na 6 ponieważ każdego klienta traktują indywidualnie, Jakość usług na... Bart najlepsi w Sopocie! (1) Tak jak wyżej. Uczeszczam co miesiąc jak każdy facet. Zależy mi na... Adrian Biezace trendy w stylizacji fryzur! (1) Polecam szczegolnie uslugi Roberta.Modnie,elegancko w przystepnej cenie. Marcin Zdecydowanie Polecam (1) Według punktów. Obsługa - Pan Robert zawsze przywita żartem, a uśmiechnięte... Krzysiek Salon ulubiony (1) Jak w tytule, co tu dużo mówić, po prostu zawsze wychodzę z niego zadowolony... johnnycash Pełna profeska :) (1) Trafiłam na naprawdę godnego polecenia fryzjera :) Weście ktoś okiełznał... paty Polecam:-) (1) Sympatyczna obsługa,pelen profesjonalizm!!! Polecam Anoli Wysoka jakość, świetne ceny (1) Jeden z lepszych salonów jakie znam. Fryzjerzy słuchają klientów i doradzają,... Piotr Jakość, Inteligencja i Charyzma (1) Wielokrotnie korzystałem z usług ów fryzjerów, nigdy nie odczułem niedosytu,... paweł