Pozdrawiam i polecam !!!!!! (1) Nie często zdarza mi się pisać oponie... ale po moich ostatnich wizytach z... Bartosz Wiśniewski Naprawdę Warto się udać do salonu (1) Polecam wszystkim! Bardzo mila jak i dobrze wyszkolona obsluga zarowno luzna... Piter Od lat najlepszy (1) Od lat najlepszy, super obsługa, mega fajny klimat i zawsze usługi na... Kospal
Sympatyczny i profesjonalny klimat (1) Kiedy każdego miesiąca odwiedzam ten salon fryzjerki, to czuje się spokojny o... Janusz J. Najlepszy fryzjer w 3 city (1) Mega polecam męskie strzyżenie - również dzieci. Podczas strzyżenia nie tylko... Jaro Najlepszy ciachacz w sopocie i na całym rynku (1) Chodzę do Połomów od dziecka, jeśli jest impreza w sopocie, trójmieście, nie... PawelDSM Najlepszy fryzjer w kraju !! (1) pełen profesjonalizm oraz super klimat !! polecam !! michal Polecam (1) Polecam Sopocki Salon! Korzystamy z usług Roberta i Asi i zawsze jesteśmy... Jagoda Najlepszy męski fryzjer w 3city! (1) Z czystym sumieniem polecam fryzjera męskiego Roberta. Gość strzyze od... Adam Alex - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń. Robert pełen profesjonalista. Ostrzegł mnie dokładnie tak... Alex Najlepszy salon w Trójmieście (1) Pełen profesjonalizm i świetna obsługa. Gorąco polecam! Kasia Polecam (1) Pełny profesjonalizm pracy, zawsze miła i kulturalna obsługa, dobrej jakości... Cuba Polecam Panią Nine - najlepsza fryzjerka w Sopocie:) (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Ninkę , cudowna i przesympatyczna osoba .... Stała Klientka Pełen profesjonalizm polecam każdemu (1) Polecam kasia Nie polecam tego salonu a zwłaszcza Panią G (1) Moja historia zaczyna się następująco. Żałuję, że poszłam tam raz, a potem... Anna B nieważne - opinia (1) Super salon, polecam każdemu ;) świetna atmosfera, mili fryzjerzy ;) idealnie... nieważne Nie polecam usług u Pani Grażyny (1) A więc umówilam sie na konkretna godzine, czekałam prawie pol godziny az Pani... Monika Domino - opinia (1) Fajna atmosfera kupa śmiechu i dobre doradztwo także wszytko czego trzeba... Domino polecam (1) Polecam profesjonalny salon fryzjerski:-) Helena Profesjonalizm!! (1) Polecam, uczęszczam tam od dziecka i jest to profesjonalny zakład. Sopociak