Iwona - opinia (1) Super optyk, pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa.... Iwona arek - opinia (1) Najlepszy salon optyczny w Gdańsku Obsługa w wykonaniu pana Michała na na... arek Anna Grodzicka - opinia (1) Miałam wczoraj przyjemność po raz kolejny dobierać okulary u Państwa. Dobrze... Anna Grodzicka
Aga - opinia (1) Duży wybór modnych opraw, możliwość zbadania wzroku przez lekarza okulistę.... Aga Radek - opinia (1) Fajna, uśmiechnięta i sympatyczna obsługa :) Radek zet - opinia (1) Jestem w pozytywnym szoku! Wybór, jakiego próżno szukać w sieciówkach,... zet Wer - opinia (1) Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Profesjonalni i sympatyczni.... Wer Krzysztof - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z doboru okularów progresywnych, super widzę przy... Krzysztof Kamila - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, szeroki wybór oprawek i błyskawiczne... Kamila Dominika Juszkiewicz - opinia (1) Miła,sympatyczna obsługa.W pełni profesjonalne doradztwo co do rodzaju... Dominika Juszkiewicz Marcin - opinia (1) bardzo mi la wizyta pod każdym względem :) Marcin Jolanta - opinia (1) Bardzo miła obsługa, okulary również wykonane bardzo dobrze Jolanta Ola - opinia (1) Duzy wybor, fachowo dobrane okulary, bdb ceny ! takze polecam..od lat tam... Ola Darek - opinia (1) Po 2 miesiącach okulary się rozpadły. Darek Wioleta Florczak - opinia (1) Polecam wszystkim ten salon! Pan Michał potrafi dobrać okulary do każdego... Wioleta Florczak psidu - opinia (1) Termin na 10. godz. Okazalo sie ze dzieci nie obsluguja. Po badaniu... psidu Monika - opinia (1) Nie polecam! Oddałam okulary do reklamacji, dostałam je z następnym... Monika Anna Ba - opinia (1) Wszystkim polecam w 1000 % salon optyczny w Gdańsku w "Krewetce" i na pewno... Anna Ba Karolina - opinia (2) Najlepszy optyk w Trójmieście - bez dwóch zdań! Już drugi raz skorzystałam z... Karolina Krystyna - opinia (1) Salon Fielmann w gdyńskiej Rivierze od maja 2020 bardzo się zmienił,pod... Krystyna