Polecam (1) Z usług salonu korzystam już kolejny raz i zawsze wychodzę bardzo zadowolony... Miro Optyk Optimum (3) Zamówiłem u nich okulary za spore pieniądze, niestety takiego bubla jeszcze... alazo Optyk godny polecenia (1) Zakup w sklepie jak najbardziej udany Udzielona niezbędna pomoc i rady Bardzo... Mateusz
dorociadc - opinia (1) Jestem mega zadowolona, polecam dorociadc polecam (1) od lat w tym samym miejscu kupuje dla siebie dzieci i reszty rodziny , pełen... gdańszczanka Obsługa super (1) Salon super. Pod względem obsługi, zaopatrzenia i doboru szkieł ioraz doboru... Marzena . C. załatwionej reklamacji (2) Jakiś czas temu chyba w lipcu tego roku napisałam częściowo negatywną opinie... Marzena Zalewska Polecam ten salon (2) Salon na wysokim poziomie. Bardzo duży wybór opraw w przystępnych cenach.... Ewa Opinie nie kłamią... (2) Skuszona bardzo dobrymi ocenami salonu postanowiłam tam kupić moje okulary.... Wiesława Profesjonalna obsługa (2) Właściciel bardzo rzeczowy, pomocny i uprzejmy. Okulary zostały wykonane w... Angelika stała klientka (1) Bardzo serdecznie polecam, pełen profesjonalizm Iwona nie polecam (1) najbardziej nieprofesjonalny salon optyczny z jakim miałam do czynienia. Może... XXX Wiktoria - opinia (1) Duży wybór, przesympatyczna i profesjonalna obsługa, szybka realizacja... Wiktoria Salon optyczny w którym się tobą zaopiekują (1) O salonie Pani Kasi Bielowicz dowiedziałem się od znajomych którzy zapewnili... Piotr Uwielbiam (1) Wspaniała obsługa, profesjonalizm i szeroki wybór. Trudno się zdecydować bo... Dorota polecam (2) Polecam !!! Bez żadnego wahania daję 6 punktów. Wspaniała obsługa, pełen... Anka Polecam (2) Skorzystałam z usług salonu pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Obsługa... Edyta Super Optyk!! (2) Bogata oferta okularów, ceny konkurencyjne, Pan Michał potrafi bardzo dobrze... Aneta B. Polecam (2) Salon niewielki ale wielkie zaangażowanie i profesjonalizm Pana Michała.... Małgorzata Super (1) Okulary przeciwsłoneczne oraz korekcyjne kupiłam wszystko super. Obsługa... Miła