Polecam (1) Szczerze polecam. Profesjonalizm, życzliwość, troską o klienta i zaspokojenie... MJ Łukasz - opinia (2) Polecam ten salon. Pan Michał świetnie Państwa obsłuży, podejście ma... Łukasz Świetny salon, świetny właściciel, profesjonalne podejście do klienta ! (2) Szczerze polecam wszystkim salon Pana Michała. Przede wszystkim ze względu na... Marek
Polecam (1) Miła i fachowa obsługa. Badanie trwa tyle ile potrzeba, brak schematyzmu i... Janusz Zdecydowanie polecam (1) Badanie przeprowadzone bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Uczciwe podejście... Natalia no i (2) Szybko,sprawnie i profesjonalnie ! Krzysztof polecam (2) Gorąco polecam wszystkim salon optyczny pana Michała Antoszewskiego.... Magda OK (1) Pierwszy raz byłam w ich salonie, lecz bardzo miło się zaskoczyłam. Zawsze... monikawa31 Dramat (1) Okulary ciągle sie rozpadaja. Obsluga w ogole nie interesuje sie klientem.... ANNA Rewelacja (1) Polecam serdecznie. Świetny salon. Obsluga przemiła i kochana.. Panie bardzo... Stella Zdecydowanie polecam (1) Profesjonaliści. Polecam każdemu, duży wybór i bardzo profesjonalne... Agnieszka Zdecydowanie TAK (1) Skorzystałem z Państwa usług sugerując się opiniami w Internecie i się nie... Damian Polecam - świetna obsługa, przystępne ceny, duży wybór! (1) Z całą pewnością jeszcze tu wrócę. Badanie wzroku przeprowadzone bardzo... Michał Profesjonalizm (2) Świetny salon optyczny. Pan Michał jest bardzo życzliwą osobą, a przede... Marta Wiśniewska absolutnie odradzam zakup w tej firmie (1) od sierpnia nieprzerwanie trwa proces reklamacyjny zakupionych za ponad 1800... Hanna To będzie pierwszy salon, który odwiedzę przy następnych okularach! (2) W tym salonie znalazłem spory wybór fajnych oprawek, do tego bardzo dobrze... Krzysztof zdecydowanie polecamy (2) Oboje z mężem serdecznie polecamy salon Pana Michała - udaliśmy się tam po... Jolanta i Marian po oprawki i szkła tylko tutaj (2) Byłem w Vision Express, Paris Optique i Fillmanie ale nie byłem zadowolony do... Krzysztof Es Vision Express (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi w salonie optycznym Vision Express... Krystyna Poszedłem za namową żony i nie zawiodłem się! (1) Od wszelkiej maści okulistów czy też dentystów raczej stronię, ale kilka dni... Andrzej