Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa, przystępne ceny Karolina Polecam (1) Nie dość , że trafiłam na przemiła Panią Blondynkę, która miała do mnie dużo... Wlascicielka Prady :) Najlepszy salon w Gdansku, ogromny wybor i profesjonalna obsluga (1) Jezeli chcesz kupic okulary, ktory beda dobrze dobrane do ksztaltu nosa i... Katarzyna
Rewelacja! (1) Co 2 lata wracam tutaj po kolejne okulary. Kupujemy tu już całą rodziną,... Joanna not qualified people and bad service (2) This was really a waste of my money. My own frame damaged and need new... Alfred deGroot Serdecznie polecam (1) Duży wybór oprawek,wzorowo przeprowadzone badanie wzroku.Z chęcią wracam do... Agnieszka Mateja Zdecydowanie polecam (1) Skorzystaliśmy z usług doboru soczewek dla córki. Jestem bardzo zadowolona.... Magdalena Właściwie prawie już nie trzeba pisać oceny (2) Przeczytałem tu inne komentarze i nie mogę niczego innego zrobić niż całym... Tarek Khalil Najlepszy salon w trójmieście! (2) Salon Pana Michała odwiedzamy systematycznie niemal od początku jego... Magdalena Dutczak nie polecam (1) Oprawki po kilku tygodniach użytkowania poprostu zaczęły się "sypać", a... zk Szczerze pelecam (1) Salon optyczny godny polecenia!! miła obsługa serdeczna pomocna, olbrzymi... Marta Szkła (1) Po dłuższym oczekiwaniu warto było, Pani Katarzyna z salonu naprawdę staneła... Ewa Od teraz tylko do pana Michała! (2) Byłem dzisiaj w salonie u pana Michała. Bardzo, ale to bardzo pozytywne... Oskar Polecam (1) Wczoraj zakupilam kolejna juz pare u pani Kasi, profesjonajnie dobrane pani... Magda Zadowoleni klienci (2) Kierujac się opiniami w internecie wraz z mężem i synem postanowiliśmy... Marta Bardzo dokładne badania (1) Byłam zbadana przez optometrystę i naprawdę spędziłam 40 minut w gabinecie!... Barbara Polecam (1) Pani na badaniu bardzo profesjonalna, badanie wykonane bez pośpiechu i... Klientka Najlepszy Optyk w mieście ! (2) Od kilku lat w salonie Pana Michała zamawiam okulary dla Córki. Zawsze... Joanna Bardzo niesympatyczna obsługa (1) Wczoraj byłam wybrać okulary w tym salonie. Pani, która mnie obsługiwała... Asia Historia jednej pary okularów. (1) Ekspres vision Galeria Bałtycka. Dobrano mi szkła progresywne i oprawki.... Anna