Beznadziejny salon (2) Beznadziejny salon, wysokie ceny i nie przyjemna obsługa. Bartosz Nowacki Nic tylko polecić (1) Polecam Zakład Optyczny fachowa obsługa , przemiła Pani Klaudia która stawała... Patrycja Bardzo dobry salon (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, idealnie dobrane oprawy. Sama... Alikija
Szczerze polecam :-) (2) Przyznam, że przed ostatecznym wyborem, wytypowałam sobie kilka salonów... Agata Super (1) Od 6 lat korzystam z usług Filmanna w Gdańsku i jestem bardzo zadowolony i... Tadeusz Bardzo polecam (1) Polecam wszystkim Bardzo miła i fachowa obsługa klienta,duży wybór oprawek. Katarzyna Mioduszewska Bardzo fajny salon :) (1) Miałam okazję skorzystać z usług tego salonu w tym roku w okresie wakacyjnym... Lidka z Gostynina Gorąco polecam. (1) Dzień dobry. Bardzo dobra obsługa, rewelacyjne ceny. Szybkie terminy i dość... Krzysztof Salon Optyczny Michał Antoszewski (3) Świetna obsługa, szeroki wybór... Polecam wszystkim! :-) Dominika Ostoja normalności w pędzącym kapitalizmie :) (2) Ostoja normalności pędzącym kapitalizmie :) Do tej pory jak wielu ludzi,... Wojciech Wychodzisz z salonu z uśmiechem na twarzy (2) Do salonu trafiłam po przeczytaniu opinii na portalu Trójmiasto i oczywiście... Karolina Polecam - bardzo! (2) Nareszcie znalazłam oprawki, które do mnie pasują. Badanie wzroku odbyło się... Mika Mila niespodzianka (1) Miła niespodzianka bo rzadko trafiamy na tak miła obsluge i profesjonalizm.... Gabriela Odradzam (1) Pani powiedziala ze czekamy 6 dni na okulary.czekamy prawie 2 tyg i okularow... Weronika Nakładki przeciwsłoneczne Solano CL90005 (1) Byłem zainteresowany nakładkami przeciwsłonecznymi Solano do modelu CL90005,... Kamil Sumiński Świetny optyk! (1) Świetna jakość usług. Doskonałe wykonanie szkieł, dobór oprawek i jakość... Niedowidzący Gorąco polecam! (2) Gorąco polecam to miejsce! W tym salonie znajdziecie wspaniałą atmosferę,... Marta Polecam (2) Salon ten wybrałam kierując się poprzednimi opiniami i absolutnie się nie... Krystyna P. Super (1) Korzystamy z usług od kilku lat. Zawsze jesteśmy profesjonalnie obsłużeni,... Joanna W końcu znalazłem naprawdę dobre okulary (1) Pomimo faktu, że od dłuższego czasu szukałem okularów, to wielokrotnie... Dariusz