Strata czasu i pieniędzy (1) Nie polecam, głównym celem sklepu nie jest satysfakcja klienta tylko... Jacek Zieliński Jak najbardziej polecam! (1) Świetna obsługa chętna do pomocy. Państwo wybrali mi okulary w których czuję... Anna Polecam i również potwierdzam wcześniejsze opinie (2) Jak do tej pory nie wystawiałem ocen sklepom czy innym punktom usługowym, z... Bartek
Polecam (2) Jak najbardziej polecam salon Pana Michała, indywidualne podejście do Klienta... Karolina Klientka reklamacja (1) absolutnie odradzam wszystkim zakupów u owego optyka po zamówieniu okularów... Klientka Profesjonalnie i miło. (2) Szczerze polecam usługę badania wzroku i wykonania okularów w salonie... Luiza Naprawa okularów (1) Super obsługa. Naprawa oprawki okularów od ręki. Dziękuję i polecam ten zakład. Helena polecam! (2) Szukając salonu optycznego, kierowałam się pozytywną opinią znajomych oraz... Aleksandra Najlepszy Salon Optyczny (1) Jest to najlepszy Salon Optyczny w Trójmieście. Pani Kasia zawsze pomocna i... Marta Profesjonalixm (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta miła atmosfera i duży wybór oprawek... Darek bardzo polecam! (1) nigdzie nie spotkałam się z tak fachowym sprzętem do badania. Pani Okulistka... MK Salon godny polecenia (1) Kolejny zakup w tym samym miejscu. Niezmiennie od wielu lat bardzo miła i... MacZ Tylko ten salon (2) Po raz kolejny skorzystałam z usług Salonu Optycznego u Pana Michała. W... Krystyna Bardzo polecam (2) Profesjonalna i niezwykle miła obsługa. Oferta wysokiej jakości, ceny... Iza Kbuga w forum Gdańsk bardzo słaba (1) Dwa tyg temu kupowałam soczewki młoda Pani brunetka bardzo fajna, natomiast... Alina Bez wątpienia polecam wszystkim! (2) OCENA CELUJĄCA! Fachowa pomoc i rady Pana Michała, usługa wykonana bardzo... Monika Fatalna obsługa (1) Skorzystałam z usług tego salonu, bo znajoma powiedziała, że mają ścianę... Maria Najlepsi w Europie (1) Robiłem okulary najwięcej w Szwecji ale tu jestem najbardziej zadowolony.... Piotr Wspaniała Pani Doktor! (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyt u Pani Doktor. Bardzo empatyczna osoba,... Arek Super Optyk !!! (2) Podpisuję się pod wszystkimi ocenami i razem z 10-letnią córką (to dla niej... Kuba