porazka (1) wprowadzanie w blad klienta plus Panie ktore nie maja pojecia o produktach... klientka Super oprawki (1) Salon optyczny jak najbardziej godny polecenia. Kupiłam tu niedrogie a ładne... Maria Dziekujemy serdecznie :) (2) Polecam goraco ten Salon, nie jest duzy ale asortyment konkretny. Razem z... Renia
Lepiej już się chyba nie da ;)))) (1) Miałam okropne bóle głowy i lekarz zalecił mi wizytę u okulisty. Ku mojemu... Agnieszka Naprawdę fajny salon (2) Moje pierwsze okulary, super miła i profesjonalna obsługa, polecam każdemu,... Tom POLECAM !!! (2) Stały klient, powracający po zakup kolejnych okularów jest chyba najlepszą... R Polecam ! (2) Trafiłam do salonu szukając swoich pierwszych okularów i propozycja p.... Alekssandra Rewelacja! (2) Zachęcony superlatywami, które pojawiły się na stronie internetowej,... Darek Bardzo zadowolony klient (1) Moje pierwsze okulary bardzo uprzejmie i profesjonalnie zostały dobrane... krysiek Serdecznie polecam :) (1) Optyk bardzo sympatyczny i profesjonalny, zarówno w zakresie badania wzroku... Ala dla osób pierwszy raz kupujących samodzielnie (1) Szczerze, najprawdopodobniej była to moja ostania wizyta tam, obsługa raczej... Marta Odradzam (1) Jakość zakupionych okularów żenująco niska, okulary popsuły się bardzo krótko... Paula zła obsługa (1) Bardzo zła, powolna obsługa, ponad 10 dni oczekiwania na okulary. Noe... Ola Profesjonalnie i miło (1) Badanie przeprowadzone profesjonalnie, fajny wybór oprawek, a przede... Danusia Świetni lekarze, ogromny wybór oprawek (1) Ceny konkurencyjne, miła obsługa Evkaa profesjonalizm i skuteczność (1) Moja córka uczestniczyła w terapii optometrycznej u p. M. Orkisz. W jej... Dominika Mój ulubiony salon optyczny (1) Jak w tytule, nic więcej dodać, super obsługa i super oprawki, tal samo... Ania Bardzo polecam :) (2) Obsługa bardzo sympatyczna i kompetentna, pomocna w wyborze odpowiednich... Klaudia Najlepszy optyk jakiego znam! (1) Obsługa po prostu świetna. Badanie bardzo profesjonalne i w miłej atmosferze.... Rafał Polecam ten salon (1) Do tego salonu optycznego trafiłem z polecenia i będę go polecał innym.... Michał