Polecam (1) Obsługa w porządku, duży wybór w salonie i ceny na bardzo rozsądnym poziomie.... Kamil zawsze wrócę (1) niedawno byłam klientką tegoż salonu, i...polecam w 1000%!!!!! Salonik mały,... Asia Okulista godny polecenia (1) Pani okulistka Małgorzata Orkisz godna polecenia. Byłem na kilku darmowych... Jarek
przytulnie i fachowo (1) Potrzebowałem okularów do czytania i pracy przy komputerze na tzw"już" bo... morgen Optyk godny polecenia (1) Salon godny polecenia.Doskonała obsługa i miła atmosfera +ceny oprawek i... Ania Jestem bardzo niezadowolona! (1) Zamowilam okulary 10 pazdziernika... mialy byc najpozniej 18 i mialam czekac... Merigold Salon optyczny Orkisz (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera - panie wiedzą jak sobie poradzić z... Kuba P Stały bywalec (1) Odwiedzam ten zakład za każdym razem jak przychodzi czas na wymianę oxów,... Anonim Unikajcie salonów Viu Viu- ostrzegam na podstawie własnego przykładu (1) Zakupiłam drogie markowe oprawki w salonie Viu Viu w Gdańskiej Galerii... Renia Polecam w Gdyni (2) profesjonalna obsługa, przystępne ceny i super atmosfera. Polecam w 100% Natalia Polecam (1) Bardzo podoba mi się ten salon optyczny i na pewno do niego wrócę. Mają... Ada96 Polecam :) (1) Świetny salon, fachowa obsługa. Serdecznie polecam Sylwia Bardzo profesjonalny salon. (1) Salon optyczny to może zbyt duże słowo. To bardzo przytulny, kameralny... Mardem Optical Christex (1) Kupowałam w Optical Christex oprawki i jestem bardzo zadowolona z zakupu jak... Magdalena świetna obsługa (1) Zawsze świetna, miła obsługa i mili ludzie, którzy tam pracują Jerry Dean Najlepszy Optyk w Trojmiescie (1) Do salonu trafiłam przez przypadek- przyciągnęła mnie piękna wystawa. Po... Teresa Rewelacja!!!! (1) Noszę okulary od ponad 25 lat i w tym okresie nie znalazłem równie życzliwej... Tomasz Dębski 3x tak (1) Profesjonalna i miła obsługa . Z uśmiechem i pomocą w rozwiązaniu problemu .... akkarin Jak wyszłam na OSZUSTA (1) Do salonu weszłam jako stały wieloletni klient - natomiast po "załatwieniu"... Barbara 100% na Tak (1) Zakupione okulary przeciwsłoneczne są świetne! Jestem z nich bardzo... Kalka