Świetny salon (2) zamawiałam tam okulary, noszę je od 1,5 roku - zero problemów. Do tego... Sylwia SUPER OPTYK!!!!!! (1) Świetna obsługa - Pani w sklepie bardzo pomocna i zarazem wyrozumiała,... Przemek Salon godny polecenia (0) Bardzo miła obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku. Wybór duży, ogólnie... Wiktoria32
jestem bardzo zadowolona (1) szczegolna uwage chcialabym zwrocic na obsluge w salonie, a przede wszystkim... Anna W. Polecam - profesjonalnie i miło :-) (1) Trafiłam do salonu z polecenia i bede go polecać innym...:-) . Możliwość... Kasia OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!! (1) Sprzedawane oprawki do okularów są bardzo kiepskiej jakości a ceny wysokie.... RRR polecam! (1) Najlepszy salon optyczny w całej okolicy! Jestem pod wrażeniem, że w ciągu... GoskaM32 Polecam ten zakład (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i usługi, którą wykonano dla mnie. Paweł Kiepska obsługa (1) Przez 10min wizyty w sklepie nikt do mnie nie podszedł doradzić lub zapytać... były klient FIELMANN (1) Witam, dnia 04.07.2017 wizyta w salonie w celu zakupu okularów. Zero... marta Profesionalizm (1) Cudowny zakład optyczny! Sama trafiłam tam z polecenia i jak najbardziej będę... Sylwia ocena uslug (1) witam obsluga w salonie bardzo mila i fachowa badanie wzroku bardzo... irena urbanowicz W końcu (1) Jeżdżenie dniami po trójmiejskich optykach opłaciło się trafieniem do... Sławek Super salon! (1) W poszukiwaniu oprawek zjeździłam prawie cały Gdańsk. Nie miałam już nadziei... Sylwia optyk (1) Oferta duża, ceny przystępne, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia. Sylwia POLECAM:) (1) Bardzo solidna, konkretna i terminowa firma. Zleciłem usunięcie filtra... AgataPazurek POLECAM (1) Najlepsza Pani doktor u jakiej byłam na wizycie, bardzo profesjonalna i miła... Gabi polecam wszystkim (1) Dziś odebrałam moje pierwsze okularki Małgosia D. polecam! (1) Bardzo miła obsługa w salonie, a do tego naprawdę duży wybór okularów... Madzia28 w końcu znalazłam swojego optyka w Gdańsku (1) Kameralny salon z profesjonalną, baaardzo sympatyczną obsługą :) mimo że... pekorz