Polecam (1) Oceniam bardziej zaklad optyczny niz okuliste. Sympatyczne i elastyczne... hiolka porażka (1) Badanie dnia 27.06.2007, zamówione soczewki.....wg obsługi są na magazynie i... rozczarowany Polecam ten salon. (1) Ceny umiarkowane,do uzgodnienia.Miło,szybko i profesjonalnie.Polecam. Z.M
już niestała klientka - opinia (1) Bardzo kiepski kontakt z klientem, zwłaszcza telefoniczny - same minusy.... już niestała klientka Nie dobrze (1) W ciągu 1,5 roku 2 razy zmieniałam tam okulary w końcu jak poszłam do innego... Ola Bardzo przystepne ceny (1) jestem zadowolony , taniej niz w megaszopach bo tam reklama swoje a ceny... Piotr bardzo zła jakość usługi (1) długi czas oczekiwania, cztery dni... zły dobór soczewek, nie dbają o... dziadek super optyk - polecam (1) jak dla mnie rewelka!!! Super doradztwo, ceny do ugadania i bardzo... mietek POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna porada, duży wybór oprawek, przystępne... Karolina POLECAM!!!!!!!! (1) Bardzo miła i kulturalna osoba, widać to od razu jak się wchodzi do salonu.... FRYCU chyba najtańsze okulary w centrum..... (1) chyba najtańsze okulary w centrum..... remek