NIEUPRZEJMY PAN... (2) dzwonilam dwa razy i bylam tam 3 razy, gdyz dopytywalam o lekarza okuliste,... Karola Salon Fielmanna w Galerii Bałtyckiej to kompletna pomyłka i brak profesjonalizmu. (1) W skrócie. Wypadające z oprawek szkiełka, długie dwutygodniowe oczekiwanie na... TONIA Omijajcie takie puntkty jak VISION EKSPRESS (3) Zakupiłam w 2007 roku 2 pary okularów i nikt mnie nie poinformował, że przy... zawiedziona klientka
konkurencja?? (1) to chyba konkurencja tak cukruje temu salonowi, albo nawet sami pracownicy.... m-a-r-i-o Nie polecam! (2) Zdecydowanie odradzam ten salon osobom, które cenią swój czas.Przesiedziałam... lara SUPER SALON OPTYCZNY !!! (1) Przemiła obsługa Pań pracujących w sklepie, jak i Pani doktor. Świetny i... pomorzanka Fatalna jakość obsługi! (1) Nie polecam tego salonu optycznego! Obsługa jest miła, aczkolwiek... Michał Super salon (1) Jak czytam opinie ludzi ktozy tu robili sobie okulary to krew mnie zalewa.... Rafal Bartczak Uwaga na faktury i paragony z vision express - doliczają (1) Jeśli ktoś z Was dokonał zakupu okularów w ostatniej promocji czyli -oprawki... Waldek Zadowolony (1) Polecam ten salon, miła, kompetentna obsługa, która szczerze doradziła mi... Okularnik super! (1) Ostatnio udałam się po okulary do Vision Express, obsługiwała mnie bardzo... Klientka profesjonalnie (1) Profesjonalnie, szybko i tanio. Jestem bardzo zadowolona Dorota Byłem w tym salonie dwa razy.. (1) Byłem w tym salonie dwa razy , ale więcej moja noga tam nie stanie. Obsługa... G.Wrona super (1) Bardzo miła obsługa. Zamówione okulary do odbioru następnego dnia. Przystępne... Zadowolona olany klijent (1) Ostatni0 bylem w tym salonie z zapytaniem czy istnieje mozliwosc sprowadzenia... Tomasz super salon (1) super obsługa i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów i obsługi. a... magdalena Opinia (1) Nie polecam salonu optycznego Viu Viu w Galerii Baltyckiej w Gdansku. Obsluga... Krystyna Bez konkurencji (1) Na 3 pary pary okularów które miałem w życiu 2 zrobiłem właśnie w salonie na... vonjanoloff Bardzo solidny optyk (1) Witam, braliśmy razem z narzeczoną po parze okularów, Pani wykazała się... Bartek polecam ! (1) a ja polecam, mile panie w dodatku ladne, milo sie rozmawialo, milo wybieralo... patryk