Doskonała , profesjonalna obsługa. (1) Badanie wzroku na doskonałym sprzęcie.Duży wybór opraw i szkieł.Szybkie... M.S. Super optyk (1) Bardzo fajny optyk, duuży wybór oprawek (chyba największy w trójmieście) ceny... gosia pozdro (1) obsługa idealna i miła sadek39
Rewelacyjne ceny (1) Stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Konkurencja (Vis.. Ex) to samo -... Magda polecam (1) Ja wręcz przeciwnie polecam salon na starowiejskiej.w moim przypadku... maryla Polecam (1) Salon posiada dość szeroki asortyment. Myślę, że każdy znajdzie coś dla... f22mas profesjonalizm! (1) Kilka dni temu skożystałem z usług tego salonu. Naprawa moich okularów była... Cezary Bardzo dobry salon. Polecam! (1) Świetna obsługa, dobrze wykwalifikowana kadra. Pomoc w doborze szkieł/... Ania Bardzo niezadowolona klientka (1) Skorzystałam z usług salonu, zostałam źle poinformowana o opłacie za badanie,... Anna ogromne rozczarowanie (1) W tym salonie pracuje tylko jedna miła osoba ( nie licząc Pani doktór).... załamana klientka Porażka (2) Byłam tam trzy razy i za każdym razem miałam trudności. Najpierw sprzedano... Julia polecam!! (1) Super obsluga. Pełen profesjonalizm w jakosci pracy pana który sie tym... ania zdecydowanie polecam (1) zamowienia realizowane sa szybko i sprawnie a co najwazniejsze bez wad.Nie... Elzbieta Zygmuntowska Polecam (1) Bardzo dobry optyk, dużo opraw do wyboru. Korzystam z ich usług od lat i jak... Greg profesjonaliści (1) polecam ze względu na wszechstronność: obok okularów markowych potrafią pomóc... Lukrecja Gorąco polecam ! (1) Rewelacyjny lekarz - fachowa obsluga i przede wszystkim wysoka jakość... Robert rzetelna obsługa... (1) Nie owijają w bawełnę.. Mają całkiem spory asortyment ale orientują się w nim... jr super salon optyczny (1) Bardzo miła i pomocna obsługa ,przystępne ceny,któtki czas oczekiwania na... Mirass.W Szkoda słów (3) Odradzam wszystkim korzystania z usułg tego salonu jak i wszystkich salonów... M-a-R-i-O DUŻY BŁĄD (1) Jedno wielkie nieporozumienie, dopóki jeszcze nie zapłaciłeś jesteś... Niezadowolony