Mogę polecić z czystym sumieniem (1) Raczej nic do zarzucenia. Ceny jak wszędzie, zaczęło się od grupona. Dobry... Sławomir Świeżyński Zadowolony klient (1) Polecam wizytę u Optometrysty Pana Lewandowskiego, wszystkim którzy mają... Lukasz naprawa wyłamanego zausznika w oprawach okularowych (1) zostawiłam w tym zakładzie moje okulary na 1 h - więcej bez okularów bym nie... Olga
nie polecam (1) Próbowałem sie dostać na dobór szkieł kilka razy, i zawsze akurat ta pani... xxx Pani Ania - opinia (1) Pracuja tam bardzo sympatyczne panie. Wcześniej chodziłam po okulary do tesco... Pani Ania mogę polecić (1) byłam w salonie 2 dni temu i po wielu przejściach z różnymi salonami polecam.... ania POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM (1) Polecam wszystkim,wspaniała obsługa bardzo profesjonalne podejście do klienta... dziulka45 wszystko ok, ale obsługa masakryczna! (1) Przed odwiedzeniem sklepu Fielmann poczytałam kilka opinii i nie wydawały mi... miła nie polecam (1) stosuje soczewki miękkie od 5 lat, pierwszy zakup w Twoje soczewki i pierwsze... Marta Nie polecam (1) Co tam się dzieje, to powrót do czasów komuny.... Andrzej K Natalia - opinia (1) Miła profesjonalna obsługa, dbałość o szczegóły, bogata oferta i cenne... Natalia beznadzieja (1) A ja nie polecam mp Brak zaangazowania (1) Zamówiłam naprawę okularów w czerwcu, zotałam poinformowana, że po dwóch... Anna S. yu - opinia (1) ocena bardzo dobra ;D yu karol - opinia (2) Miła obsługa, jednak nie polecam Pani optometryczki, widać że robi tylko to... karol Wybór opraw duży; niska jakość serwisu (2) W salonie zakupiłam w krótkim odstępie czasu 3 pary okularów (optyczne i... reme Panie, które sprzedają okulary są przygotowane do obsługi klienta w stopniu niezadawalającym. (2) Nie są zbyt chętne (czy może brakuje im wiedzy?) do udzielania odpowiedzi na... eM. Obsługa (2) Obsługa pozostawia wiele do życzenia.Panie zajęte bardziej sobą niż... U. Te ich promocje to ściema (1) Niby miały być trzy pary okularów, ale te drugie i trzecie oprawki to jakieś... Judyta Okulista (1) Polecam wszystkim, którzy muszą szybko dostać sie do okulisty. Nigdy nie... Pacjent