super obsługa (1) rewelacyjna obsługa wiola Megaaa zadowolona :))) (1) Profesjonalne badanie jakich wcześniej nie miałam. Ramki dopasowane jak u... Madzia P. Fiolka - opinia (1) Najlepszy salon optyczny w jakim byłam :) Serdecznie polecam :)) Fiolka
Paweł - opinia (3) Już trzeci raz dobieram tam swoje okulary. Bardzo miła obsługa, ceny... Paweł Super salon optyczny (1) Bardzo duży wybór opraw rożnych marek.Mila i fachowa obsługa, szczególnie... Marek N i e .... (1) Nie jestem zadowolona. Liczyłam na dobrej jakości szkła, a niestety się... Aleksandra Salon optyczny oog w Gdyni (1) Od dawna szukałem miejsca gdzie można kupić super okulary w trójmieście i... Grzegorz Nie polecam - mały profesjonalizm usług (1) Moje zlecenie - najpierw przyjęto do realizacji z wycenionymi niewłaściwymi... Małgorzata. P duży pozytyw (1) oceniam salon fielmanna bardzo dobrze. spisują się na 5! kupiłam u nich... kari Andrzej P. - opinia (1) Jako bardzo wymagający klient znalazłem punkt gdzie personel poświęcił mi... Andrzej P. Polecam !!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Obie panie poświęciły mi dużo czasu na... klientka Nie polecam (1) Dwa razy korzystałam z usług salonu Optical Christex w Batorym i dwa razy... Magdalena POLECAM (1) NAPRAWDĘ FACHOWA I LUDZKA OBSŁUGA :) BASIA Kasia - opinia (1) Badanie szczegółowe i bardzo dokładne. Nie miałam wątpliwości, że szkła... Kasia Polecam z czystym sumieniem (2) Korzystałam z salonu Fielmanna w Monachium. Nasz salon w Gdańsku niczym nie... Elżbieta Rybak Warto robić tam zakupy (1) Bardzo polecam ten punkt. Ceny soczewek naprawdę są konkurencyjne do innych... doris super jakość - jeszcze lepsza cena (1) Miałam badania u okulisty i z recepta udałam się do poleconego miejsca po... Katarzyna Zadowolony klient (1) Miesiąc temu robiłem w tym optyku moje pierwsze okulary progresywne. Trafiłem... roko ODRADZAM !!! (2) Odradzam jakiegokolwiek kontaktu z salonem optycznym ORKISZ. Zanioslem... KLIENT Najlepszy salon optyczny w Trójmieście (1) Najlepszy salon optyczny w Trójmieście Stała Klientka