fantastyczne Panie! (1) Kiedy pękły mi okulary przeciwsłoneczne byłam lekko przybita. Pamiętałam ile... minka Grzegorz - opinia (1) Obsluga salonu bardzo sympatyczna i pomocna w wyborze opraweka wg. mnie... Grzegorz profesjonalna i bardzo mila obsluga (1) profesjonalna i bardzo mila obsluga. badala mnie pani Monika i bardzo... kaso=ia
Ceny są najwyższe w Polsce. (1) Okulary z Vision Express są najlepsze ale i najdroższe. Potrafią wytrzymać... Filip nie polecam (1) Nie polecam Państwu tego salonu ze względu na chamską i lekceważącą obsługę... Iwona Godny zaufania (1) bardzo miła obsługa.profesjonalizm,duży wybór oprawek.warto tutaj zbadać... Elżbieta Polecam (1) Salon profesjonalny. Obawialem sie czy male salony sa rzetelne. Ten okazal... Jan Polecam salon optyczny "Przymorze" z Opolskiej w Gdańsku (1) Pani Katarzyna Grzesik profesjonalnie podchodzi do Klientów,za nim... Ana zadowolony - opinia (1) Jestem stałym klientem od wielu lat i nigdy nie było żadnego problemu.... zadowolony REWELACJA (1) Nie ma takiego drugiego salonu optycznego w Polsce. Ja jestem zachwycona,... Monika Miło, fachowo - polecam (1) Salon z bardzo miłą, fachową i pomocną obsługą. Naprawdę polecam. Bardzo... Ania Polecam wszystkim BARDZO!!! (1) Super doradzają, obsługa fajna i kontaktowa. Duży wybór oprawek.A osoba która... Kuba Niestety nie. (1) Również słyszałam wiele niepochlebnych opinii o obsłudze w salonie Fielmann i... M Salon na medal! (1) Pomimo tego, że miałem problem ze szkłami kupionymi w innym salonie, Pani... Michał UMÓWIONY,A NIE PRZYJĘTY (1) Po dwóch dniach czekania na umówioną wizytę z kawałkiem metalu w oku... B. Chyba najtaniej gdzie szukałem (1) Musiałem zrobić okulary sobie i mojemu synowi. Porównałem sobie ceny u... Tomek Bardzo polecam (1) Skorzystałam z oferty z groupona na soczewki i jestem bardzo zadowolona.... DorotaG. Polecam (1) Ostatnio korzystałem z usług salonu optycznego w Batorym. Został mi on... Jan FATALNE SZKŁA (1) Nie polecam salonu ze względu na słabej jakości szkła. 4 tygodnie temu... mr porażka (1) jesli ktokolwiek z osób odpowiedzialnych za zarządzanie salonami VS to czyta... klientka